Turime Berniuką


2007-07-16
Turime Berniuką

Turime Berniuką

Jau ne kartą įsitikinta, kad „Kokteilio“ ir jūsų, skaitytojai, nuomonė - nerealiai įtakinga. Tik prakalbome apie tai, kad Klaipėdai reikia daugiau paminklų, ir štai – Kruizinių laivų terminale beregint išdygo gana skoninga Berniuko skulptūra.

Tiesa, „Kokteiliui“ nepavyko išsiaiškinti, ar netoliese jo esantis šuo yra Berniuko ar vieno iš skulptorių, taip panorusio įamžinti savo keturkojį, kuris, rodos, ištiesė kojas suėdęs įtartino kvapo mėsos.

Reikės saugoti

Tikriausiai patys žinote, kiek policininkai ir mes patys turime vargo su senamiesčio Katinu. Tai jį kas nors paima, tai kažkas užsinori partrenkti, tai sumano ilgauodegis policijoje nakvoti.

O su tuo Berniuku bus dar sunkiau.

Sumanys užsieniečiai jį namo parsivežti, išraus su visu pagrindu, įsimęs į kruizinį laivą – ir gaudyk vėją laukuose.

Galima iš karto perspėti Vyriausiojo policijos komisariato vadovą, jog teks čia įrengti postą – Berniukui saugoti.

Būna ir blogų žinių

Šiandien maloniausi žodžiai, šypsenos, dovanos, gėlės, šampanas tik Auksei, Danguolei, Danguoliui, Faustai, Faustui, Karmelai, Karmelui, Vaigaudei, Vaigaudui, Vaigaudai, Anatolijui, Konstantinui, Filipui, Vasilijui ir Ivanui.

„Kokteilis“ nugirdo, kad praėjusiais metais Anatolijus Karaulnikovas, Filipas Barabanščikovas ir net Auksė Mockevičienė po vardadienio neišėjo į darbą. Gėda. Būkite geri, kad šįmet nepasikartotų.

Česka
(39 77 19; anot vieno skulptoriaus, reikės Undinę iš Kopenhagos su Berniuku supiršti)