Naujuoju klipu grupė „Pikaso“ užminė mįslę


2011-08-23
DMN inf.
Naujuoju klipu grupė „Pikaso“ užminė mįslę

Klaipėdiečių vaikinų grupė „Pikaso“ vasarą palydės šviežutėliu vaizdo klipu, sukurtu naujam muzikos kūriniui „Daina 4“.

Naujasis vaikinų darbas – tai tarsi dokumentinis filmukas iš jų gyvenimo. Klipe įamžintos ne tik įsimintiniausios šios vasaros akimirkos, bet ir vaizdai, filmuoti nuo pat grupės prisistatymo praėjusių metų lapkritį.

Tad žiūrovai turės galimybę susipažinti su akimirkomis iš grupės „Pikaso“ koncertų užkulisių, net kyštelėti nosis į asmeninį vaikinų gyvenimą. Įdomiausius atlikėjų gyvenimo kadrus filmavo ne tik patys „Pikaso“ nariai, bet ir jų draugai. Klipe susijungia videokameromis ir mobiliaisiais telefonais užfiksuoti vaizdai.

Klipas dainai „Daina 4“ – staigmena ne tik grupės gerbėjams, bet ir patiems „Pikaso“ nariams. Vaikinai tikino, jog filmuodami užkulisius ir savo laisvalaikį jie nesitikėjo, kad visi šie kadrai virs vaizdine medžiaga naujajai dainai.

„Pikasai“ manė, kad vaizdo įrašai tiesiog liks asmeniniuose archyvuose kaip prisiminimas apie 2011 metų vasarą.

Beje, vaikinai neatskleidžia ir naujosios dainos pavadinimo paslapties. „Daina 4“ nei tekste, nei muzikoje neturi jokių nuorodų, kodėl buvo pavadinta būtent taip.

Ar grupė ruošia gerbėjams naują staigmeną? Galbūt prie trijulės netrukus prisijungs ir naujas ketvirtasis narys? Paaiškinimo „Pikaso“ neskuba pateikti – intriga bus atskleista kiek vėliau.