Ką žada žvaigždės rugsėjo 6–12 dienoms


2008-09-06
Sidonija
Ką žada žvaigždės rugsėjo 6–12 dienoms

Avinas (kovo 21 - balandžio 19 d.)

Pasisaugokite, kad apsukrūs veikėjai neįklampintų jūsų į nuostolius, pernelyg nesižavėkite jums peršama nauja ideologija. Gresia avarijos, tad būkite atsargūs. Tiktų pasidomėti kita darbo vieta, kitokiu įvaizdžiu, pradėti gydymosi ar grūdinimosi seansą. Jums seksis padaryti įspūdį patinkančiam asmeniui, o gal net užmegzti meilės romaną. Arba gyvenimo draugas jus nustebins savo aistringais jausmų proveržiais.

Meilei neblogas šeštadienis, nuostabus ketvirtadienis, penktadienis. Dalykinės pastangos labiau turėtų pasiteisinti antradienį, trečiadienį.

Jautis (balandžio 20 - gegužės 20 d.)

Taip trauks lengvabūdiški meilės nuotykiai, kad negalvosite apie pasekmes. Nuo ketvirtadienio daug ir noriai dirbsite bei flirtuosite. Tikėtina, kad darbe užsimezgęs ar darbo metu besirutuliojantis romantiškas ryšys taps aistringesnis. Arba be savo iniciatyvos būsite traukiami į tarnybinio romano spąstus. Galite pasimesti tarp gerbėjų ir pagundų. Tikėtina ir tai, kad mėginsite dalykiniu klausimu padėti patinkančiam asmeniui. Arba tokios pagalbos sulauksite iš jo.

Seksualus turėtų būti antradienis, gana romantiškas trečiadienis. Dalykinė veikla geriausiai seksis nuo ketvirtadienio.

Dvyniai (gegužės 21 - birželio 21 d.)

Kitos savaitės pradžia gali būti problemiška dėl didelės emocinės įtampos, nesutarimų su antrąja puse, konkurentais. Manysite, kad nesėkmės kyla dėl kitų žmonių klaidų ar kenkimo. Pasistenkite be reikalo negadinti tarpusavio santykių. Nuo ketvirtadienio itin pasižymėsite intelektiniu aktyvumu ir diplomatiniais sugebėjimais. Pasisaugokite traumų, venkite rizikos. Neišbandytos naujovės gali sukelti pavojų.

Meilės pasimatymui iš daliesneblogas šeštadienis, puikus ketvirtadienis ir penktadienis. Nuo trečiadienio neblogas metas ir dalykinei veiklai.

Vėžys (birželio 22 - liepos 22 d.)

Tikėtina, kad įveiksite kažkokią kliūtį, susijusią su darbu, sveikata. Deja, galite pajusti ir kažkokių klaidų pasekmes. Nelengva bus įtikti partneriams, namiškiams, slėgs konkurencija, kitų nepritarimas. Tačiau įmanoma, kad vietoj priešų staiga įgysite puikių partnerių. Nuo ketvirtadienio būsite labiau linkę pasiduoti pagundoms, aistroms. Galimos etinės, moralinės dilemos.

Meilės nuotykiams provokuos antradienis, bet ne viskuo būsite patenkinti. Harmoningesnis turėtų būti trečiadienis. Verslo reikalus tvarkykite ketvirtadienį.

Liūtas (liepos 23 - rugpjūčio 22 d.)

Visa galva pasinersite į darbų verpetą. Jums netrūks liežuvio miklumo, sugebėjimo įtikinėti. Tik neiškraipykite gaunamos informacijos, neskleiskite gandų. Gresia gamybinės traumos, avarijos. Priešingai lyčiai negailėsite komplimentų, žavėsite sąmoju. Verslo partneriai, tarpininkai padės jums gauti naudos iš nuomos, investicijų. Vis dėlto pravartu iki galo išsiaiškinti santykius, kurie jus įpareigoja.

Meilei geras šeštadienis, šaunus ketvirtadienis, penktadienis. Dalykinė veikla turbūt nenuvils antradienį, trečiadienį.

Mergelė (rugpjūčio 23 - rugsėjo 22 d.)

Į šeimos narius, antrąją pusę ir netgi į mažus vaikus derėtų žiūrėti kaip į lygiaverčius, lygiateisius asmenis. Nuo pirmadienio daug dėmesio skirsite nuosavybės ir verslo reikalams, šeimai. Nemažai lėšų reikalaus ir romantinis interesas. Nepraraskite proto ir saiko stengdamiesi kažkam patikti. Turbūt skirsite lėšų modernesniam savo įvaizdžiui formuoti. Deja, asmeniniai santykiai kels nerimo bei dilemų.

Meilės jausmus, aistras stimuliuos pirmadienio vakaras, antradienis, trečiadienis. Dalykinė veikla puikiai seksis nuo trečiadienio iki periodo galo.

Svarstyklės (rugsėjo 23 - spalio 22 d.)

Netikėtai gali paaiškėti, kad artimi žmonės viena sako jums į akis, kita - už akių. Galima reikšminga naujiena. Galbūt kai ką teks pertvarkyti, koreguoti ir tai kainuos. Galbūt teks rimčiau pasirūpinti šeimos nariu, spręsti jo nelengvas problemas, padėti finansiškai. Smagi, romantiška bus periodo pabaiga. Simpatija peraugs į draugystės ar meilės ryšį.
Meilės pasimatymui tinkamiausios dienos bus ketvirtadienis ir penktadienis. Kūrybinei veiklai taip pat itin palankios šios dienos.

Skorpionas (spalio 23 - lapkričio 21 d.)

Periodo pradžioje labiausiai norėsis komforto, atsipalaiduoti, meilės, pramogų. Galite išleisti pinigų suplanuotiems pirkiniams, naujam įvaizdžiui formuoti. Tik įsiklausykite į artimų žmonių perspėjimus, patarimus. Kitą savaitę turbūt pavyks susitarti dėl aktualaus reikalo, sudaryti naudingą sutartį ar įsigyti norimą daiktą. Vis labiau didės noras išoriškai atsinaujinti, pasikeisti.

Meilei neblogas trečiadienis. Verslo reikalus galbūt pastūmėsite pirmyn pirmadienį popiet arba trečiadienį.

Šaulys (lapkričio 22 - gruodžio 21 d.)

Jūsų planai gali radikaliai keistis dėl nenumatytų aplinkybių. Derėtų saugoti sunkiai įgytą padėtį bei turtą. Iliuzijas, susijusias su nauju darbu, verslu, partneryste, nebus lengva realizuoti, jei neturite reikalingų ryšių. O lengvabūdiškas meilės nuotykis jums gali brangiai kainuoti. Periodo pabaiga palanki susitikimams su artimais žmonėmis, draugais. Jei dalyvausite visuomeniniame renginyje, draugų vakarėlyje, labai tikėtina, kad užmegsite žavią romantišką pažintį.

Meilė šiek tiek šildys šeštadienį, o iš tikrųjų kaitins ketvirtadienį, penktadienį. Verslui geros tos pačios dienos bei trečiadienis.

Ožiaragis (gruodžio 22 - sausio 19 d.)

Jei velsitės į ginčus ar intrigas, įgysite slaptų priešų. Galimas sveikatos sutrikimas, trauma, nekoks medicinino tyrimo rezultatas. Jūsų norai apskritai bus didesni už galimybes, o meilės nesusipratimai turbūt paaštrės ir skaudins. Kita vertus, viską bus įmanoma nesunkiai pataisyti. Tereikia ištikimybės ir nuoširdumo.

Aistras stimuliuos pirmadienio vakaras. Antradienis bus prieštaringas - meilės norėsis, bet kažką bus nelengva suderinti. Verslas seksis nuo trečiadienio.

Vandenis (sausio 20 - vasario 18 d.)

Gyvenimas gali pateikti nekokių staigmenų, tad būkite apdairūs. Panašu, kad kai kuriuos dalykus vertinsite pernelyg subjektyviai, ekstravagantiškai. Nuo ketvirtadienio kai kurios jūsų viltys, svajonės gali pradėti pildytis arba pasirodys pasiekiamos ranka. Galite sulaukti intriguojamų pasiūlymų, komplimentų. Panašu, kad ūgtelės jūsų autoritetas. Galite susirasti įtakingą, autoritetingą gerbėją arba rėmėją.

Meilei neblogas šeštadienis, puikus ketvirtadienis, penktadienis. Dalykinei veiklai daugmaž palankios tos pačios dienos.

Žuvys (vasario 19 - kovo 20 d.)

Kitos savaitės pradžioje nuoseklius jūsų planus gali sugadinti staiga užgriuvę neplanuoti darbai arba partnerių klaidos, atsiskleidę slapti motyvai, nuomonių skirtumai. Stenkitės suprasti ir savo, ir aplinkinių tikruosius norus, neskubėkite kaltinti. Didelę vertę įgis seni draugiški ryšiai. Galite tikėtis nesavanaudiškos pagalbos, pažįstamų žmonių palaikymo, užtarimo. Periodo pabaiga bus kupina iliuzijų, fantazijų. Nesusipratimai, melas gali išprovokuoti santykių krizę ar net jų nutrūkimą.

Romantiški ir erotiški troškimai sustiprės pirmadienį vakare, išsilaikys antradienį, trečiadienį. Dalykiškai veiklūs būsite savaitgalį, pirmadienį, labiau seksis trečiadienį.