Persidūrė sėdmenis


2007-07-16
Persidūrė sėdmenis

Persidūrė sėdmenis

Medikai į ligoninę atvežė 35 metų dažytoją, kuris paaiškino, kad darbo metu susižalojo statybose. Diagnozė – sėdmens durtinė žaizda, sužalota šlapimo pūslė. Vyras gydomas Urologijos skyriuje.

Nuvarė „Audi A6“

Vagys per pietus iš Tiltų gatvės 29 namo kiemo nuvarė 2000-aisiais pagamintą pilką automobilį „Audi A6“. Žala – 32 tūkst. litų.

Kaltino pareigūnus

Šeštadienio rytą medikai iš 1-ojo policijos komisariato į ligoninę atvežė 27 metų Rusijos pilietį. Jis paaiškino, kad jį sumušė pareigūnai. Vaikinas buvo girtas, jam lūžo šeivikaulis, buvo sumušta lūpa.

Į komisariatą Rusijos pilietis buvo atvežtas iš Minijos gatvėje esančios bendrovės teritorijos, kur konfliktavo su apsaugininkais. Vėliau vaikinas ėmė aiškinti, kad medikai jį ne taip suprato, o sužalotas jis buvo minėtoje bendrovėje. Pareigūnams rusas jokių pretenzijų nebeturi.

Partrenkė šilumvežis

Penktadienio vakare Pušyno gatvėje esančioje pėsčiųjų perėjoje per geležinkelį šilumvežis partrenkė nenustatytos tapatybės apie 70 metų moterį. Po kelių valandų Klaipėdos universitetinės ligoninės Reanimacijos skyriuje ji mirė.

Sudegė žmogus

Artojo gatvėje užgesinus liepsnojusį sandėliuką, jame rastas sudegusio žmogaus kūnas. Nei asmenybė, nei lytis kol kas nenustatyta.