Pereiti į pagrindinį turinį

B.Obamos varžovas N.Gingrichas liko be štabo

2011-06-10 16:51
B.Obamos varžovas N.Gingrichas liko be štabo
B.Obamos varžovas N.Gingrichas liko be štabo / Scanpix nuotr.

Pagrindiniai respublikono Newto Gingricho rinkimų štabo darbuotojai išėjo iš darbo, sužlugdydami vieno pagrindinio Baracko Obamos varžovo viltis patekti į prezidento postą.

Nors daugelio darbuotojų pasitraukimas iš štabo gali atbaidyti galimus rėmėjus ir kitus N.Gingricho šalininkus, bet jis pareiškė, kad vis dar ketina dalyvauti prezidento rinkimuose, numatytuose kitais metais.

"Ketinu surengti turiningą nukreiptą ieškoti sprendimų kampaniją, kurią jau pradėjau pavasarį", - sakė jis. - Kampanija prasidės iš naujo sekmadienį Los Andžele".

Buvę N.Gingricho padėjėjai nepatenkinti, kad jis neskiria pakankamai laiko prezidento kampanijai. Buvęs Atstovų Rūmų pirmininkas N.Gingrichas išvažiavo atostogauti su savo trečiąja žmona netrukus po to, kai prasidėjo jo kampanija.

Respublikonai niekaip negali rasti tinkamo kandidato, kuris būtų deramas varžovas dabartiniam prezidentui. B.Obama, kaip ir anksčiau, pirmauja viešosios nuomonės apklausose, nors amerikiečiai nuogąstauja dėl ekonomikos ir šalies ateities.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų