Pereiti į pagrindinį turinį

TOP 10: keisčiausios 2011-ųjų istorijos

TOP 10: keisčiausios 2011-ųjų istorijos
TOP 10: keisčiausios 2011-ųjų istorijos / xn--80asbmbdpjgd4h.xn nuotr.

2011-aisiais spaudoje mirgėjo ne tik pranešimai apie rimtus pasaulio įvykius, bet ir pasakojimai apie keistus, juokingus ar kiek šiurpokus įvykius.

Kviečiame kartu juos prisiminti ir išreikšti savo nuomonę, kuris šių nutikimų buvo pats įdomiausias.

1. Peršautas vyras kulką iščiaudėjo

Vienas italas, kuriam Naujųjų metų išvakarėse paklydusi kulka peršovė galvą, ją iščiaudėjo pro nosį. 28 metų Darco Sangermano 0,22 kalibro kulka pataikė į smilkinį, kai jis su drauge vaikščiojo Neapolio gatvėmis.

Kulka perėjo per kairiąją jo galvos pusę, už akiduobių ir pateko į nosies kanalą, bet nesukėlė jokių rimtų sužeidimų. Dėl smarkaus kraujavimo vyras netrukus po vidurnakčio buvo nugabentas į ligoninę, tačiau laukdamas, kol gydytojai jį apžiūrės, italas nusičiaudėjo, o kulka išskriejo iš jo dešiniosios šnervės.

„Pakeliui kulka sulaužė smilkinio kaulą, o tai šovinį sulėtino. Jis kliudė jo akies obuolį, tiesiogiai į jį neatsitrenkdamas“, – „Gente“ žurnalui pasakojo gydytojas Guglielmo Ramieri. Chirurgai operavo akį ir pašalino kulkos pakeliui paliktas kaulo nuolaužas.

2. Ledai iš moters pieno

Iš moters pieno pagaminti valgomieji ledai susilaukė didžiausios paklausos viename Londono restoranų - pirmoji šių ledų partija buvo parduota bematant. „Baby Gaga“ pavadintiems ledams pieno davė 15 moterų, atsiliepusių į skelbimą viename internetiniame motinų forume.

Ledų „Baby Gaga“ porcija ledų kavinėje „Icecreamists“ Kovent Gardene kainavo 14 svarų sterlingų (56 litus). Pasak vienos pieno donorių, 35-erių Victoria Hiley, jeigu suaugusieji suvoktų, koks skanus yra mamos pienas, tuomet daugiau mamų jaustųsi laimingesnės maitindamos krūtimi savo vaikus. Nors keistas produktas sulaukė susidomėjimo, netrukus jo gamyba sustabdyta.

3. Žmona vyrui nupjovė penį

Šių metų liepą spaudoje garsiai nuskambėjo istorija, apie moterį iš Pietų Kalifornijos, kuri apsvaigino savo vyrą narkotikais, nupjovė jam penį ir išmetė jį į šiukšlių vamzdį.

Catherine Kieu Becker savo vyrui į maistą įmaišė narkotikų arba nuodų. Vyras nuėjo nusnūsti, o pabudo priršas prie lovos. Moteris sugriebė aukos penį ir jį nupjovė. Pareigūnams ji tvirtino, kad jos vyras nusipelnė to, ką ji padarė. Pora esą susipyko dėl skyrybų proceso.

4. Moteris, per dieną suvartojanti 20 tūkst. kalorijų

Rugpjūtį skelbta, kad Susanne Eman susilažino, jog taps pačia storiausia moterimi istorijoje. 330 kg sverianti dviejų vaikų mama tikėjosi, kad priaugs svorio iki 730 kilogramų. Moteris planuoja kasdien suvartoti apie 20 tūkst. kalorijų. JAV, Arizonoje, gyvenanti vieniša mama tiki, kad jau peraugo rekordininkę Donną Simson, kuri sveria 317 kg. „Noriu išsiaiškinti, ar įmanoma sverti toną“, - sako moteris.

5. Medyje įstrigo girtas briedis

Rugsėjo mėnesį vaizdo įrašų portale „YouTube“ įdėtas vaizdelis, kuriame matyti girtas briedis, tapo interneto sensacija. Apsvaigęs nuo alkoholio briedis, siekiantis dar kelių sultingų kąsnių besifermentuojančių obuolių, prarado pusiausvyrą ir įstrigo medyje. Kai švedas Peras Johansonas grįžo namo po darbo, jau buvo sutemę, iš sunkių debesų be perstojo pliaupė lietus. Namuose buvo šilta ir jauku. Tik staiga iš gertimo sodo pasigirdo keistas baubimas.

„Pirmiausiai pamaniau, kad kažkas tiesiog griausmingai nusijuokė, tačiau, pažvengęs pro langą, pastebėjau į obelį įstrigusį briedį – tik viena jo koja buvo likusi stovėti ant žemės paviršiaus“, – pasakojo vyrukas.

Nelaimingas briedis buvo visiškai įsinarpliojęs medžio šakose ir nuožmiai spyriojosi, kai P. Johansonas atkeliavo jo gelbėti.

6. Realybės šou - keturmetė su dirbtinėmis krūtimis

2011 metais žiniasklaida mirgėjo pranešimais apie JAV realybės šou „Toddlers And Tiaras“. Prieštaringai vertinamas šou ir pykdė, ir juokino žiūrovus. Tačiau labiausiai įstrigo istorija apie šiame šou pasirodžiusią keturmetę Maddy Jackson su dirbtinėmis krūtimis.

Maddy mama „papuošė“ savo vaiką baltu peruku, dirbtinėmis krūtimis ir užpakaliu, kad mergaitė atrodytų labiau panaši į legendinę dainininkę Dolly Parton. Tokį vaizdą savo televizorių ekranuose išvydę žiūrovai buvo šokiruoti. Vaiko seksualizavimas pribloškė ne vieną. Įpykę socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai sukūrė grupę pavadinimu „Nebetransliuokit “Toddlers And Tiaras„. Tačiau mergaitės mama teigia, kad tai visiškai normalu: „Kai kuriems žmonėms to per daug, o mums tai normalu. Kai ji dėvi dirbtines krūtis ir dirbtinį užpakalį, tai tarsi “bonusas“.

7. Lūpų nesiliaujanti didinti mergina

Lapkritį pasaulį šokiravo mergina iš Rusijos, kuri niekaip negali liautis didinusi savo lūpų. Į lūpų didinimo operacijas „įsūdžiusi“ 16 tūkstančių litų, Kristina Rei dabar jaučia esanti beveik tobulos išvaizdos. Kristina teigia, kad į jos lūpas jau suleista 100 silikono injekcijų. Anot merginos, tokias lūpas turėti ją įkvėpė animacinių filmukų personažė raudonplaukė Jessica Rabbit.

8. Akmenimis verkianti mergaitė

Indijos medikai šokiruoti - septynmetei Kurai Nitya vietoj ašarų iš akies krenta akmenukai. Lapkritį pranešta, kad Kurai iš dešiniosios akies jau dvi savaites vietoj ašarų byra akmenys, tačiau kodėl taip yra, medikai negalėjo nustatyti. Mergaitė per dieną išverkia nuo 12 iki 25 akmenukų. Nitya teigė nejaučianti skausmo. Prieš iškrentant akmenukui, jos akis tiesiog pabrinksta.

9. Moteris, šaldytuve laikiusi ateivį

Lapkritį skelbta, kad Rusijoje pradėtas tyrimas po to, kai viena moteris atskleidė jau dvejus metus savo šaldytuve laikanti ateivį. Marta Yegorovnam pasakojo keistą radinį radusi po to, kai prie savo namų Petrozavodske išgirdo garsų smūgį. Išskubėjusi į lauką moteris esą pamatė liepsnojančias nuolaužas, o šalia - nepakeliamai karštą „ateivį“. Ji tvirtina, kad tuomet keistas padaras dėvėjo kažką panašaus į kosmonauto kostiumą.

10. Demono apsėstas šuo

Niujorkietė Olga Horvat tvirtina, kad jos pudelį buvo apsėdęs demonas. Anot moters, kartu su nauju augintiniu į namus atkeliavo ir nelaimės.

„Kai ją pasiėmėme 2006 metų gegužę, ji nieko neėdė, nenorėjo miegoti, nebuvo įmanoma išmokyti net elementariausių komandų. Ji buvo laiminga, bet kažkas ja manipuliavo“, - apie kalytę, vardu Princesė, pasakojo moteris. Nepaaiškinami reiškiniai ir nelaimės esą užplūdo iškart: namuose prisiveisė blakių, kurioms išnaikinti prireikė 7 tūkstančių dolerių, šeimos galva pateko į avariją, vos neprarado darbo ir susirgo reta liga, kuri vos jo nepražudė.

Ir tai buvo tik pradžia. Už netinkamą elgesį iš mokyklos norėta pašalinti dukterį, mat ši aiškino galvoje girdinti keistus balsus. „Demono apsėsta“ Princesė nugaišo Horvatų šeimos namuose praleidusi vos keturis mėnesius. Anot Olgos, kalytės mirtis irgi susijusi su mistika, mat ji netikėtai nukrito nuo laiptų. Po šuns mirties moteris ėmė domėtis demonų apsėstais gyvūnais ir netgi parašė savo patirtimi paremtą knygą „Paranormal Pooch“.

Žmonėms, kuriuos kankina panašios bėdos, ji taip pat siūlo įsigyti nuo piktų dvasių apsaugantį pakabuką.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų