Aktorius L. Pobedonoscevas namuose mielai žaistų futbolą

Laidoje„Supernamai" svečiavosi žinomas aktorius Leonardas Pobedonoscevas - Leo, kuris turėjo progos apsižvalgyti naujai statomame modernių loftų kvartale.

Su laidos vedėju Vyteniu Sinkevičiumi Leo iššniukštinėjo 160 kv. m. ploto loftą, išdėstytą net per tris aukštus.

„Visada norėjau turėti didelę erdvę, kurioje ir riedlente būtų galima važinėtis, ir futbolą su vaikais pažaisti„, - laidoje kalbėjo žinomas aktorius. Tik šio lofto erdvę išdalinus aukštais ir pusaukščiais bendras erdvės pojūtis dingo“, - konstatavo jis.

Nuoširdusis aktorius laidoje dalinosi savo vaikystės prisiminimais, džiaugėsi dabartiniu gyvenimu nedideliame name prie Vilniaus ir prisiminė teatralų pasisėdėjimus iki paryčių.

Aktoriui labai svarbi virtuvės-valgomojo erdvė.

„Teatralams yra būtinas bendravimas, diskusijos, ginčai kūrybinėmis temomis, o kad burna nedžiūtų nuo ilgo bendravimo, reikia ir užkąsti, ir išgerti. Dėl to virtuvė, o dar geriau virtuvė, sujungta su svetaine bei labai aukštomis lubomis – ideali vieta teatro bohemai", - kalbėjo Leo.

Laidos pabaigoje, kaip įprastai vedėjui paklausus, ar aplankytas naujas loftas galėtų būti L.Pobedonoscevo „supernamai", pastarasis šyptelėjo ir nuo tiesaus atsakymo išsisuko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gedas

gedas portretas
koks neprotingas jo pamastymas apie didelius plotus, kai sildymas nepigus

as

as portretas
oi geriau jau zaisk kisenini bilijarda nes daugiau niekm tikes vemt noris ziuret kaip vaidini
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių