Pereiti į pagrindinį turinį

D.Matulevičiaus vienuolikė pakilo į keturioliktą vietą

2012-03-10 17:27
D.Matulevičiaus vienuolikė pakilo į keturioliktą vietą
D.Matulevičiaus vienuolikė pakilo į keturioliktą vietą / Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

17-ą tašką Lenkijos futbolo pirmenybių XXI turo mače pelnė bei į keturioliktą vietą šešiolikos komandų turnyre pakilo Krokuvos „Cracovia“ vienuolikė su Deivydu Matulevičiumi, penktadienį svečiuose susitikimą su autsaideriu Lodzės LKS (17 tšk.) klubu baigusi lygiosiomis 2:2 (0:2).

Lietuvis žaidė nuo 62 minutės, aikštėje pakeitęs Janą Hošeką.

Šeimininkai po Mareko Saganowskio (27 min. iš 11 m baudinio) ir Arturo Gieragos (33 min.) tikslių smūgių pirmavo 2:0, tačiau po to, kai iš aikštės buvo pašalintas jų žaidėjas Piotras Klepczarekas (50 min.) svečiai išlygino rezultatą - pradžioje pasižymėjo Vladimiras Boljevicas (60 min.), o vėliau ir Hesdey Suartas (84 min.).

Čempionate pirmauja Varšuvos „Legia“ ir Vroclavo „Šląsk“ (po 39 tšk.) ekipos, o trečiojoje pozicijoje lieka Chožuvo „Ruch“ (36 tšk.) futbolininkai.

Tado Kijansko Kelcų „Korona“ (34 tšk.) vienuolikė - ketvirta, Lodzės „Widzew“ (29 tšk.) klubas su Mindaugu Panka - aštuntas, tryliktą vietą užima Gdansko „Lechia“ (19 tšk.) komanda su Vytautu Andriuškevičiumi, o Darvydo Šerno Lubino „Zaglębie“ (17 taškų) ekipa smuktelėjo į penkioliktąją poziciją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų