Pereiti į pagrindinį turinį

„Fiorentina“ pareiškė pretenzijų teisėjams

2010-02-18 12:47
„Fiorentina“ pareiškė pretenzijų teisėjams
„Fiorentina“ pareiškė pretenzijų teisėjams / „Reuters“ nuotr. Veikėjas: futbolo teisėjo T.H.Ovrebo (dešinėje, geltoni marškinėliai) reputacija pašlijo praėjusį sezoną.

Europos futbolo klubų Čempionų lygoje sužaistos dar dvejos pirmosios aštuntfinalio rungtynės, kuriose pergales iškovojo namuose žaidusios komandos - Miuncheno "Bayern" (Vokietija) ir „FC Porto“ (Portugalija).

„Bayern“ 2:1 (1:0) palaužė "Fiorentina" (Italija) ekipą. Nugalėtojams įvarčius pelnė Arjenas Robbenas (45+2 min. iš 11 m baudinio) ir Miroslav Klose (89 min.), pralaimėjusiųjų gretose pasižymėjo Peras Kroldrupas (50 min.). Raudona kortele buvo nubaustas Massimo Gobbi (73 min. - "Fiorentina").

„Antrąjį įvartį mums įmušė iš nuošalės. Linijos teisėjas buvo per toli, kad objektyviai įvertintų situaciją“, - krimtosi „Fiorentina“ vyriausiasis treneris Cesare Prandellis. Šiam mačui vadovavo Norvegijos arbitras Tomas Henningas Ovrebo, praėjusį sezoną per Čempionų lygos varžybas pagarsėjęs prieštaringais sprendimais.

„Mačą žiūrėjau kartu su Micheliu Platini ir Karlu-Heinzu Rummenige, jie irgi pripažino, kad M.Klose įmušė iš nuošalės. Nežinau, apie ką tuo metu galvojo linijos teisėjas, o iš T.H.Ovrebo nėra ko tikėtis, jis jau yra įrašytas į futbolo istoriją“, - kandžiai replikavo „Fiorentina“ klubo prezidentas Andrea Della Valle. Šias rungtynes Miunchene stebėjo 64500 žiūrovų.

 

"FC Porto" vienuolikė 2:1 (1:1) įveikė Londono "Arsenal" (Anglija) futbolininkus. Portugalijos komandai pergalę lėmė Silvestres Varelos (11 min.) ir Falcao (51 min.) įvarčiai. 18 min. rezultatą buvo išlyginęs Solas Campbellas.

„Kai praleidi tokius įvarčius, nėra ką kaltinti, tik save. Mes vaikiškai klydome. Po antrojo įvarčio bejėgiškai nuleidome rankas. Tokiais atvejais mes dažnokai pristingame ir jėgų, ir charakterio“, - pripažino „Arsenal“ saugas Cescas Fabregasas.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų