Pereiti į pagrindinį turinį

J.Cruyffas Čempionų lygos finale pergalę prognozuoja "Inter" ekipai

2010-05-06 13:56
J.Cruyffas Čempionų lygos finale pergalę prognozuoja "Inter" ekipai
J.Cruyffas Čempionų lygos finale pergalę prognozuoja "Inter" ekipai / Reuters nuotr.

Olandijos futbolo legenda Johanas Cruyffas prognozuoja, kad UEFA Čempionų lygos finale gegužės 22 dieną Milano "Inter" įveiks Miuncheno "Bayern".

Tiesa, "Barcelona" garbės prezidento pareigas einantis buvęs puolėjas pripažino, kad nėra Italijos čempionams vadovaujančio Jose Mourinho metodų šalininkas.

"Renkuosi "Inter", nes tai stipresnė komanda, kuri Čempionų lygos nelaimėjo jau visą amžinybę,- sakė J.Cruyffas. - Prisimenu, kai 1972 metais finale įmušiau du įvarčius ir padėjau Amsterdamo "Ajax" nugalėti būtent Milano vienuolikę."

"Yra vienas įdomus dalykas - finale pagrindiniai komandų veikėjai bus "Inter" saugas Wesley Sneijderis ir "Bayern" lyderis Arjenas Robbenas. Abu juos Madrido "Real" praėjusią vasarą pardavė. Juokinga, ar ne?", - principiniams "Barcelona" konkurentams Ispanijoje nepamiršo įgelti J.Cruyffas.

Kalbėdamas apie J.Mourinho, olandas buvo kritiškas: "Man nepatinka portugalo filosofija. Jis ekipai nedavė nieko, nepakeitė mentaliteto. Barselonoje jis laimėjo nežaisdamas futbolo. J.Mourinho galvoja tik apie rezultatą, pamiršdamas, kad šiais laikais, dėka televizijos, visas pasaulis nori matyti puikias rungtynes. Jo darbas yra pasiūlyti patrauklų akiai reginį."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų