Pereiti į pagrindinį turinį

M.Platini iš Prancūzijos rinktinės nelaukia nieko gero

2010-04-23 21:14
M.Platini iš Prancūzijos rinktinės nelaukia nieko gero
M.Platini iš Prancūzijos rinktinės nelaukia nieko gero / „Reuters“ nuotr.

UEFA prezidentas Michelis Platini netiki, kad jo gimtosios šalies Prancūzijos rinktinė gali kovoti dėl aukščiausių vietų pasaulio čempionate.

Pasak legendinio puolėjo, sekso skandalo krečiamai ir pastaraisiais metais buksavusiai nacionalinei ekipai trūksta asmenybių aikštėje.

Be to, anot MPlatini, su savo darbu nesusitvarko ir vyriausiasis treneris Raymondas Domenechas. Ypač jam įstrigo kontraversiški stratego pareiškimai žiniasklaidoje, tokie kaip sprendimas pasipiršti savo draugei televizijos transliacijos metu iš karto po iškritimo iš Europos čempionato jau po grupių etapo.

"Raymondas yra problema. Ne kaip specialistas, bet kaip asmenybė, - sakė M.Platini. - Jis buvo beviltiškas, kai po Europos čempionato nusprendė pirštis. Visa Prancūzija liūdėjo dėl nesėkmės, o R.Domenechas nusprendė tai pasakyti. Jis viską žinojo, viską suprato, bet vis tiek neatsisakė ketinimų. Susimovė, ir tiek."

Apie planetos pirmenybes M.Platini sakė: "Prancūzija tikrai nėra tarp trijų stipriausių pasaulio rinktinių, tačiau kartu su Portugalija, Olandija, Vokietija, Argentina ir Italija yra tarp tų, kurias bus sunku nugalėti.

"Komandoje yra neblogų futbolininkų, tačiau ne puikių. Paprasčiausiai šalis prarado gerą žaidėjų kartą."

Prie stipriausių trejeto M.Platini priskyrė Angliją, Ispaniją bei Braziliją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų