Pereiti į pagrindinį turinį

Paryžiaus „PSG“ siūlys D.Beckhamui kontraktą

Paryžiaus „PSG“ siūlys D.Beckhamui kontraktą
Paryžiaus „PSG“ siūlys D.Beckhamui kontraktą / Scanpix nuotr.

Prancūzijos spaudoje pasirodė pranešimai, kad Paryžiaus "PSG" klubas yra pasirengęs pasiūlyti pelningą kontraktą Anglijos futbolo žvaigždei Davidui Beckhamui.

Trečiadienį Prancūzijos klubo atstovai Los Andžele susitiks su Davidu Beckhamu. „PSG“ futbolo direktorius Leonardo atskleidė, kad Paryžiaus klubas tikisi prisivilioti į komandą Anglijos futbolo žvaigdžę, kai pasibaigs D.Beckhamo kontraktas su Los Andželo „Galaxy“ komanda. Taigi, prie Paryžiaus komandos anglas galėtų prisijungti jau lapkričio mėnesį.

Teigiama, kad „PSG“ D.Beckhamui siūlytų dviejų metų 4-5 milijonų eurų vertės kontraktą. Tokiu atveju, britas turėtų tapti vienu iš geriausiai apmokamų klubo futbolininkų, kartu su argentiniečiu Javieru Pastore. Jį šią liepą „PSG“ įsigijo iš Palermo klubo už 39 mln. eurų.

Paryžiečiai tikisi su "Galaxy" saugu susitarti iki spalio mėnesio vidurio.

Paklaustas apie galimą perėjimą, Leonardo sakė: „Durys atviros. Jis - daugiau nei futbolo žaidėjas, jis yra kaip prekės ženklas, pop žvaigždė. Aš visada galvojau apie galimybę jį įsigyti. Jis gerbia taisykles, klausosi nurodymų ir nori geriausio savo komandai. Todėl visada jį laikiau geru pavyzdžiu. Man teko jį treniruoti Milane, mums puikiai sekėsi“.

Apie norą įsigyti D.Beckhamą taip pat yra pareiškę keli kiti klubai - Tottenhamo „Hotspur“ ir Queens Parko „Rangers“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų