Pereiti į pagrindinį turinį

W.Rooney tėvas įsivėlė į nesąžiningų lažybų skandalą

W.Rooney tėvas įsivėlė į nesąžiningų lažybų skandalą
W.Rooney tėvas įsivėlė į nesąžiningų lažybų skandalą / Scanpix nuotr.

"Manchester United" klubo puolėjo Wayne'o Rooney tėvas, kartu su dar aštuoniais įtariamaisiais ketvirtadienį buvo suimtas dėl įtarimų dalyvavus nesąžiningose lažybose.

48-erių Wayne'as Rooney'is vyresnysis buvo sulaikytas savo namuose Liverpulyje. Taip pat Glazge savo namuose buvo suimtas „Motherwell“ komandos saugas Steve'as Jenningsas.

„Motherwell“ komandos žaidėjas įtariamas sutikęs savo noru varžybose užsidirbti raudoną kortelę ir būti išvarytas iš aikštės. Manoma, kad galimai nesąžiningose lažybose dalyvavę įtariamieji statė, jog rungtynėse bus parodyta raudona kortelė. Vienas iš tokių statymų buvo atliktas iš naujos sąskaitos, atidarytos Liverpulyje. Iš šios sąskaitos buvo pastatyta 500 svarų sterlingų (apie 2000 litų), santykiu 10 prie 1.

Arešto operaciją vykdė Merseyside'o policijos pareigūnai kartu su lošimo komisija. Įtariamieji buvo suimti dėl statymų rungtynėse tarp „Motherwell“ ir „Hearts“ klubų, kurios vyko praeitų metų gruodžio 14 dieną.

Taip pat teigiama, kad sulaikytas ir W.Rooney dėdė Richie'is. Visi įtariamieji laikomi policijos nuovadose aplink Merseyside'ą, kur jie yra apklausiami.

Merseyside'o policijos atstovai teigimu, detektyvai įvykdė arešto orderius dešimtyje adresų Merseyside'o ir Glasgo apylinkėse. Buvo areštuoti devyni vyrai, įtariami galimai nesąžiningų lažybų veikloje.

„Areštai yra bendros operacijos kartu su lošimo komisija kulminacija. Devyni įtariamieji šiuo metu yra apklausiami detektyvų“, - teigė Merseyside'o policijos atstovai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų