Pereiti į pagrindinį turinį

W.Rooney: visi turėtų mūsų pasisaugoti

W.Rooney: visi turėtų mūsų pasisaugoti
W.Rooney: visi turėtų mūsų pasisaugoti / Scanpix nuotr.

Antradienį Wayne'as Rooney pirmąkart po suspendavimo išbėgo į futbolo aikštę Europos futbolo čempionate. „Manchester United“ puolėjui prireikė tik 48 minučių, kad jis pirmąkart pasižymėtų „Euro 2012“. Jo įvartis atėmė visas viltis iš Ukrainos futbolo gerbėjų. Anglai laimėjo susitikimą rezultatu 1-0 ir, užėmę pirmąją vietą grupėje, žengė į ketvirtfinalį, kur susitiks su Italijos vienuolike.

W.Rooney įsitikinęs, kad jo komanda šiose pirmenybėse gali žengti toli. Italija jau laukia anglų, bet puolėjas perspėjo savo būsimuosius varžovus, kad jie turėtų pasisaugoti jo ir jo komandos draugų. Negana to, W.Rooney tokį patį perspėjimą pasiuntė visoms likusioms turnyre komandoms. „Su italais žaisti bus sunku, bet mes tikime savimi, - sakė puolėjas. - Tikimės, kad žaisime gerą komandinį žaidimą, nesvarbu ar žmonės to iš mūsų tikisi, ar ne. Kartu daug sunkiai dirbome ir dabar pasitikime savimi.“

Pirmoji vieta grupėje pakėlė anglų pasitikėjimą. „Esame pasiruošę būsimiems iššūkiams. Žinome savo stipriąsias puses ir ką galime. Nedaug komandų gali žaisti su mumis, kaip lygus su lygiais. Mus sunku nugalėti, o patys turime žaidėjų, kurie gali mušti įvarčius“, - dėstė W.Rooney.

Iki antradienio puolėjas net aštuonerius metus nebuvo pelnęs įvarčio Anglijos rinktinei. „Buvo puiku pelnyti pergalingą įvartį. Tačiau visa komanda buvo fantastiška - mes tikrai gerai gynėmės. Mūsų sirgaliai buvo nuostabūs, o mes nusipelnėme laimėti“, - įspūdžiais dalijosi W.Rooney.

Vis dėlto puolėjas išliko savikritiškas ir teigė, kad jo pasirodymas galėjo būti ir geresnis. W.Rooney nepamiršo pagirti ir savo komandos draugo, „Liverpool“ saugo Steveno Gerrardo, kuris atliko juvelyrinį perdavimą. „Stevenas yra pasaulinės klasės žaidėjas. Jis mus vedė didžiąją rungtynių dalį. Mums pasisekė, kad turime jį savo komandoje“, - pažymėjo W.Rooney.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų