Grožio ritualai išpuoselėtiems plaukams

  • Teksto dydis:

Stilistė Olga Wiseman mano, kad savo grožio puoselėjimas yra veiksmingas vaistas nuo liūdesio. Sveiki ir žvilgantys plaukai – itin svarbi išvaizdos dalis. Artėjant šventėms, stilistė pataria, kokios priemonės padės namuose karantino metu išpuoselėti plaukus.

* Palepinkime savo galvos odą detoksikuojančiais šveičiamaisiais kremais. Tai labai svarbu galvos odai. Išmasažavę šveičiamuoju kremu galvos odą, pašaliname negyvas ląsteles, atveriame poras, mažiname pleiskanų, pašaliname riebalinės liaukos perteklių. Tai puiki plaukų slinkimo prevencija.

* Šampūnai, kaukės, balzamai turėtų būti papildyti natūraliais ekstraktais. Varnalėšų ekstraktas skatina augimą, kaktusų ekstraktas drėkina, kavos ekstraktas stimuliuoja visą galvos odą, biotinas, cinkas stiprina plaukus. Pasitarkite su specialistais, ko konkrečiai reikia jums.

* Aliejų ritualai vieną kartą per savaitę pavers plaukus kerinčiais. Simondsijų aliejus suteikia elastingumo, drėkina ir maitina plaukus. Įmasažuokime aliejų į plaukus ir leiskime kelias valandas šiltai apvynioję rankšluosčiu susigerti visoms naudingoms medžiagoms. Tuomet išplaukime plaukus jiems tinkančiomis priemonėmis.

* Išmėginkime tonikus plaukams. Tai puiki plaukų priežiūros priemonė, galinti padėti mažinti slinkimą, pleiskanojimą, skatinti augimą.

* Labai svarbu apsaugoti plaukus ne tik nuo karštų formavimo, džiovinimo priemonių, bet ir išorės veiksnių. Lauke jiems kenkia šaltis, o viduje – nuo šildymo išsausėjęs patalpų oras. Šiuo metu mūsų plaukams kaip niekad reikia daug drėgmės, todėl drėkinkime ir maitinkime juos aliejais, kaukėmis, balzamais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių