Makiažo meistrė Lietuvos gražuolėms atskleidė kerų paslaptis

  • Teksto dydis:

„Užtenka vieno brūkšnio teptuku ir kuriamas vaizdas gali visiškai pasikeisti“, – patikino viena žinomiausių šalies vizažisčių Ana Valytė.

Ji makiažo pamoką surengė keturioms dažnai viešumoje matomoms gražuolėms – „Mis Lietuva“ titulo savininkei Rūtai Elžbietai Mazurevičiūtei, „Mis Aukštaitija“ juosta pernai pasipuošusiai Justinai Ievai Steponavičiūtei ir modeliams Simonai Burbaitei bei Radvilei Labutytei.

Pasak A. Valytės, jos tikslas buvo atkleisti merginoms ryškiausius jų privalumus ir patarti, ką kuriant dieninį ar vakarinį makiažą akcentuoti.

S. Burbaitė, makiažo meistrės teigimu, turi itin išraiškingas akis. Taigi dūminis, ryškus makiažas jas ne tik akcentuoja, bet kartu sušvelnina veido bruožus.

J. I. Steponavičiūtės yra labai gražūs skruostikauliai. Pasak A. Valytės, tokią dėkingą veido struktūrą moterys turi retai. „Atliekant makiažą ją būtina paryškinti. Akcentai „dedami“ būtent čia“, – patikino pašnekovė.

Vasara įdegiu besidžiaugiančiai R. E. Mazurevičiūtei dera rinktis ryškesnį lūpdažį ir akių šešėlius, o R. Labutytei, turinčiai dailią odą, tinka veidą modeliuojantis makiažas.

A. Valytės teigimu, žinoti savo stipriąsias vietas yra labai svarbu, nes privalumų išryškinimas sukuria ypatingą vaizdą, kurį ir galima pavadinti moteriškais kerais.

„Stebėjau, kaip merginos dažosi pačios. Visos jos nemėgsta perkrautų, ryškių makiažų. Renkasi lengvesnius, natūralesnius atspalvius“, – patikino A. Valytė.

Ji neabejoja, jog dažnai įvairiuose renginiuose, šou dalyvaujančios gražuolės žino ne vieną makiažo paslaptį bei ją yra pritaikiusios sau.

„Vis daugiau merginų išmoksta tinkamai pasidaryti dieninį makiažą žiūrėdamos vaizdo įrašus internete, vartydamos žurnalus ar knygas. Tačiau kai kurios vis dar daro klaidų – neteisingai pasirenka kreminės pudros atspalvį, skirtingai padailina veidą ir kaklą, modeliuoja ne ryškiausius veido bruožus“, – pasakojo A. Valytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vardenis

Vardenis portretas
Kerų paslaptis... Dar daugiau špakliaus?

Tokios nuomones esu.

Tokios nuomones esu. portretas
Liaudies patarle sakoma;paimk pagali isdazhk ir bus grazu.O jaunom panelem ar reikia sitiek spakliaus? Spaklius po metepiu kitu padarys veideli kaip senutes.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių