Stilistės patarimai, kaip susikurti asmeninį stilių

Mados tendencijas diktuoja pasauliniai mados namai ir žymiausi dizaineriai, bet stilistė Giedrė Anužytė ragina aklai nepasikliauti mados diktatu.

Jos teigimu, pirmiausia žmogus turi įvertinti savo įpročius ir privalumus, kadangi tendencijos būna labai įvairios. Veido, odos ar plaukų spalva yra keletas veiksnių, padedančių išrinkti asmeniškai kiekvienam tinkančius drabužius.

Stilistė pataria mėgstamus, bet retai nešiojamus drabužius ar aksesuarus prikelti naujam gyvenimui. Tačiau išaugtiems ar nudėvėtiems drabužiais, batais ar rankinėmis neverta suteikti antro šanso. Jei vieno ar kito daikto, kuris dar yra geros kokybės, nebenešiojate ilgą laiką, pavyzdžiui, kelerius metus, verta juos pasiūlyti savo draugei arba, jei jie pasidėvėję, – nunešti į labdarą.

Tuo metu ieškančioms, kaip atsinaujinti garderobą, ekspertė rudenį pataria investuoti į paltą, o vasarą ragina įsigyti daugiau natūralių audinių drabužių.

Daugiau apie asmeninio stiliaus paieškas – LRT televizijos laidoje „Labas rytas, Lietuva“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

be stiliaus

be stiliaus portretas
Butent, asmenini stiliu susikuri pats, dazniausiai nejuciomis. Nes rengiantis taip kaip reikia, jau nera tavo stilius. dievinu derinuka kelnes moterims plius palaidine ar megztukas, nes man taip patogu, o aplinkiniai, pamate koki panasu drabuzi, sako stai - tavo stiliaus rubas

ww

ww portretas
Negali buti jokio patarimo,kaip susikurti asmenini stiliu,nes tai ir yra a s m e n i n i s stilius,kuri pats zmogus sau pritaiko. Tie patarimai tik tam,kad zurnalai ir portalai tureti apie ka rasyti,o siaip tai jie visiskai nereikalingi,tuscias,atleiskite, pliurpalas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių