Trys stiliaus patarimai, kaip priderinti rankinę prie aprangos

  • Teksto dydis:

Ar norite kiekvieną dieną atrodyti madingai? Tada peržiūrėkite šį stiliaus gidą ir sužinokite, kaip prie savo aprangos pasirinkti tinkamiausią rankinę!

Ką rinktis prie laisvalaikio stiliaus aprangos?

Tinkamai parinkta rankinė gali pagerinti net ir pačią paprasčiausią aprangą. Ar ir jūs norite atnaujinti savo aksesuarų kolekciją, tačiau dar nežinote, kokia rankinė būtų jums tinkamiausia? Tada peržiūrėkite šį stiliaus gidą!

Visų pirma, kokios rankinės tiks prie klasikinės laisvalaikio stiliaus aprangos? Žinoma, nesuklysite, jeigu pasirinksite rudą arba juodą vidutinio dydžio rankinę, nes toks modelis yra itin lengvai priderinamas prie įvairiausios aprangos ir tiks net ir kasdienai. Pavyzdžiui, tokią rankinę galite su savimi pasiimti į darbą, einant į miestą, kelionių metu ir t. t. Šis universalumas yra tik viena iš priežasčių, kodėl kiekvienos moters kolekcijoje turėtų būti bent viena neutralių spalvų rankinė.

Ar dar nežinote, kaip derinti tokią rankinę? Pavyzdžiui, prie rudos vidutinio dydžio rankinės gerai atrodys klasikiniai mėlyni džinsai, aulinukai moterims ir minkštas megztinis. Jeigu savo spintoje dar neturite patogių ir stilingų aulinukų moterims, daugybę puikių variantų galite rasti internetinėje parduotuvėje MODIVO: https://modivo.lt/c/moterims/avalyne/ilgaauliai-ir-kiti-batai/aulinukai.

Kokios rankinės tiks prie elegantiškos arba šventinės aprangos?

Žinoma, dažnai reikia pasirinkti ir rankinę specialiai progai.

Jeigu artėja svarbi šventė, pabandykite paversti rankinę išskirtiniu savo aprangos akcentu. Pavyzdžiui, prie juodos arba tamsių spalvų suknelės rinkitės ryškią delninukę, kuri pritrauks jums ne vieną komplimentą. Būtent toks drabužių ir aksesuarų spalvų kontrastas paįvairins jūsų įvaizdį ir padės išsiskirti iš minios.

Ar norite atrodyti elegantiškai? Tada tikrai nesuklysite, jeigu pasirinksite mažą odinę rankinę. Pavyzdžiui, juoda rankinė atrodys itin stilingai prie minkšto vienspalvio megztinio ir klasikinių kelnių. Toks derinys bus itin universalus ir galėsite pritaikyti jį skirtingoms progoms. Ar dar neturite patinkančio megztinio, kuris tiktų prie naujos rankinės? Tada nieko nelaukite ir peržiūrėkite internetinės parduotuvės MODIVO pasiūlymus: https://modivo.lt/c/moterims/drabuziai/megztiniai.

MODIVO nuotr.

Aksesuarai ir avalynė – ar verta tai derinti?

Vienas iš dažniausiai užduodamų klausimų yra tai, ar reikėtų derinti pasirinktus batus ir rankines? Tikrai taip, nes tai yra vienas iš lengviausių būdų atrodyti itin stilingai! Taigi, kaip susikurti išskirtinius derinius?

Visų pirma, galite derinti batų ir rankinių spalvas. Pavyzdžiui, jeigu jus domina rudi aulinukai moterims, prie jų rinkitės ir panašių rudų atspalvių rankinę.

Žinoma, galite pagalvoti ir apie dar vieną tolimesnį žingsnį – medžiagas. Jeigu renkatės odinius batus, prie jų rinkitės ir odines rankines! Būtent toks paprastas sprendimas užtikrina, kad atrodysite stilingai ir elegantiškai be didelių pastangų!

Toks aksesuarų ir avalynės derinimas tiks tiek kasdienai, tiek specialioms progoms. Pavyzdžiui, ar šiuo metu planuojate pasimatymą? Tada pasiruoškite tam tinkamai su šiuo straipsniu – Trys stiliaus patarimai, kaip padaryti puikų įspūdį per pirmąjį pasimatymą.


Šiame straipsnyje: rankinėaprangastiliusModivo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių