Pereiti į pagrindinį turinį

Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus

2013-01-24 20:30
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus

Vilniaus viešbučio „Crown Plaza“  restorane skambėjo muzika ir garavo puikūs patiekalai. Klubas „Geras skonis“ ten surengė gurmanišką vakarienę.

Renginio metu buvo pristatyti nauji gurmaniški Lietuvos gamintojų produktai, o svečiai skanavo naujų, specialiai šiam vakarui paruoštų patiekalų ir prie jų priderintų gėrimų.

Vakaro tema - vištienos patiekalai. Buvo patiekti šaltasis bei šiltasis užkandžiai, sriuba, pagrindinis patiekalas ir desertas. Svečiams patiko keptos vištienos krūtinėlės užkandis, pagardintas gražgarsčių ir saulėje džiovintų pomidorų salotomis bei kriaušių pagardu. Šaltasis užkandis – lengvai pamarinuotos, keptos vištienos sparno „tulpės“  buvo patiektos su karamelizuotais obuoliais ir medaus-kmynų padažu.

„Iš kur tos „tulpės“, kodėl „tulpės“? – domėjosi moterys.

Pasirodo, vištienos paruošimui naudojamos naujos technologijos – štai kodėl atsirado „tulpės“.

Su patiekalais buvo derinamas baltasis ir raudonasis itališkas vynas, mineralinis vanduo. Svečiai skanavo „Gerovės“ konservų fabriko  užtepėlių, arbatos. Damos su pasimėgavimu vakarienę baigė jogurtiniais ponios Hanos pyragaičiais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų