Į paplūdimį – apsirengus kaip į karą

Į paplūdimį šiemet žygiuokite apsirengusios chaki ar žalią kario uniformą primenančius drabužius. Pasirinkite kamufliažo stiliaus paplūdimio drabužius – ir šiemet būsite ypač stilingos.

Portale elle.com, moterims siūlomi keli marškinėlių ir šortų deriniai. Rinkitės trumpą, iki pilvo nukirptą kiauru raštu nertą megztinį bei dėvėkite šilkinius chaki spalvos šortus. Praverstų dryžuota, medinė ar tapatybės dokumentą imituojanti apyrankė.

Stilingai atrodysite, jeigu pasirinksite išsiuvinėtą, permatomą šilkinę tuniką ir prie jos derinsite kaubojiškais motyvais arba įvairiais kutais puoštą zomšos sijoną. Norite suknelės? Rinkitės lengvai krintančią šilkinę – o kaklą papuoškite žaismingai surišta virve, siekiančia bambą.

Norite atrodyti tarsi ką tik grįžusi iš karo lauko? Dėvėkite suplėšytus medvilninius sportinius marškinėlius, sportinio stiliaus kepuraitę su snapeliu bei drobinius trumpus šortus. Liemenį išryškinkite kniedėmis puoštu diržu.

Vyriškumo ir moteriškumo duetu taps karoliukais puoštas medvilnės ir viskozės kiauru raštu megztas pončas bei medvilniniai arba lininiai kelius vos siekiantys šortai. Plaukus galite papuošti plaukų juosta.

Nepamirškite, kad imituojant karę, būtina tarsi vėjo sutaršyta šukuosena.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių