Pereiti į pagrindinį turinį

Kalėdiniai papuošalai, kurie papuoš ir praskaidrins nuotaiką

2011-12-16 13:07
Kalėdiniai papuošalai, kurie papuoš ir praskaidrins nuotaiką
Kalėdiniai papuošalai, kurie papuoš ir praskaidrins nuotaiką / DMN archyvo nuotr.

Kalėdų metu puošiamos ne tik kalėdinės eglutės, šių švenčių metu puošiasi ir moterys. O ypač, kai tenka ruoštis kalėdiniam vakarėliui su bendradarbiais ar draugais. Portalas 1diena.lt kviečia pasižvalgyti į juvelyrinius dirbinius, kurie gali moteris paversti kalėdine nuotaika spindinčiomis fėjomis.

Snaigė-pakabukas

Nors žiemos metu snaigių milijardai, viena sidabrinė ar balto aukso snaigė ant jūsų kaklo tikrai nepasimes sniego apsuptyje ir padės jums subtiliai suspindėti  žiemos švenčių metu.

Auskarai-kojinės

Nors šie auskarai ir nelabai tiktų verslo Kalėdų vakarienei, tačiau einant į kalėdinę šventę su savo mažamečiais, su tokiais auskarais atrodysite labai žaismingai ir pataikę į šventės temą.

Papuošalai-žvakutės

Pasirodo žvakės gali degti ne tik ant Kalėdinės eglutės, tokiais auskarais ir pakabuku galite puikiai atrodyti nuotraukose prie šventinės eglutės.

Sagė-eglutė

Šis papuošalas nevulgarus ir pakankamai puošnus pagražinti aprangą. Tik nesisekite tokio papuošalo prie itin spalvingų drabužių, nes jis praras savo žavesį.

Pakabukas-fėja

Šis papuošalas ypač tiks svajingam pasakiškam vakarui. Gal kiekvieno žmogaus dėmesio toks pakabukas nepatrauks, tačiau niekas jūsų ir neapkaltins neskoningu pasipuošimu kalėdiniam vakarui.

Auskarai-vainikai

Nors tokie Kalėdų vainikai Lietuvoje dar nėra labai populiarūs, pamatę šiuos auskarus jūsų ausyse, žmonės tikrai supras, kad artėja Kalėdų metas.

Auskarai - Kalėdų seniai

Jaučiatės jaunatviškai? Nenorite paleisti vaikystės iš rankų? Įsisekite žaismingus auskarus su Kalėdų seneliais į ausis ir nepamirškite visur skambančio vaikiško juoko.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų