Maudymosi kostiumėliai: frako modelio ar bikinis?

Moterys puikiai žino, kad pridengtas kūnas labiau įaudrina vyrų fantaziją ir prikausto akį. Tai suprato ir dizaineriai šiemet vasarą siūlantys rinktis iš pirmo žvilgsnio paprastus, tačiau ypač seksualius vientisus maudymosi kostiumėlius.

Garsiai rėksite, kad daug gražiau dviejų dalių maudymosi kostiumėlis nei vientisas? Tačiau šiemet dizaineriai siūlo rinktis vientisus maudymosi kostiumėlius be petnešėlių ar apnuoginti vieną petį. Šiemet madingiausi maudymosi kostiumėliai, primenantys iškarpytą fraką, ir atidengiantys gilią kaklo liniją, kuri gali siekti ir pilvo sritį. Neprašausite pro šalį pasirinkusios gilią V iškirptę arba korseto stiliaus maudymosi kostiumėlius. Daugelis maudymosi kostiumėlių atidengia nugarą.

Atidengiančios vieną petį suknelės jau praeitis - tačiau tokio modelio maudymosi kostiumėliai ant  bangos. Madinga asimetrija, detalės.  Norinčios šokiruoti aplinkinius gali rinktis juostos formos dviejų dalių maudymosi kostiumėlius, raišteliais ar kaspinėliais papuoštus bikinius.

Šiemet madingi nuo prislopinto brangakmenio iki metalo atspalvių. Madingos auksinės, žalsvos, sidabrinės, žydros spalvos. Maudymosi kostiumai gali būti ir pastelinių spalvų. Nesuklysite pasirinkusios įvairiais grafiniais raštais ar gyvūnų bei augalų motyvais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių