Pereiti į pagrindinį turinį

„ComicBookLover“ siūlo „iPhone“ savininkams nemokamus komiksus

2010-01-27 20:10
„ComicBookLover“ siūlo „iPhone“ savininkams nemokamus komiksus
„ComicBookLover“ siūlo „iPhone“ savininkams nemokamus komiksus / Kadras iš video

Komiksų knygutės skaitmeniniu formatu prieinamos jau kurį laiką. Dažniausiai jos nelegaliai nuskenuojamos ir platinamos failų dalinimosi svetainėse. Tačiau pastaruoju metu populiarėja atsisiunčiami legalūs komiksai, todėl siekiant patenkinti paklausą, atsirado komiksų knygų skaitymo programos.

Jei manote, kad esate komiksų entuziastas, su nekantrumu laukiantis kokybiškos ir, svarbiausia, nemokamos skaitymo programos savo „iPhone“ ar „iPod touch“, jūsų svajonė išsipildė. Kompanija „Bitcartel“ pristatė programą „ComicBookLover“, skirtą „iPhone“ bei „iPod touch“. Ši programa leis jums sinchronizuoti ir perduoti komiksus per Wi-Fi. Komiksai palaiko „CBZ“ ir „CBR“ formatus, be to, ši programa pasižymi paprasta ir lengvai naudojama sąsaja, labai primenančia bet kurią įprastą skaitymo programą, rašo itzinios.lt.

Programa „ComicBookLover“ kurį laiką buvo skirta įprastiems kompiuteriams. Kompiuteryje su operacine sistema „Mac“ ši programa leidžia žiūrėti komiksus lango bei pilno ekrano režimu. Be to, ši programa siūlo vartotojams „iTunes“ stiliaus sąsają, galinčią filtruoti komiksų kolekciją.

Pilna programos „ComicBookLover“ versijos, skirtos „Mac OS X“ operacinei sistemai, kaina siekia 25 dolerius. Tačiau vartotojai gali gauti nemokamą demo versiją, skirtą „iPhone“ bei „iPod touch“. Šioje versijoje jau pateikiami „Mother Goose“, „Lawman“ ir „Kid Eternity“ komiksai. Taigi, tai puikus pasiūlymas visiems, mėgstantiems komiksus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų