Pereiti į pagrindinį turinį

„Nokia“ aprūpins „Windows Phone“ aparatine klaviatūra

2012-03-02 16:59
„Nokia“ aprūpins „Windows Phone“ aparatine klaviatūra
„Nokia“ aprūpins „Windows Phone“ aparatine klaviatūra / Nokia nuotr.

Kompanija Nokia, turinti savo asortimente jau keturi išmaniuosius telefonus su OS Windows Phone, neketina užsisėdėti ties šiuo pasiekimu. Suomių kompanija ketina savo sensorinių monoblokų asortimentą praplėsti naujais WP modelias, kurie turės aparatinę klaviatūrą.

Tikimasi, jog tai bus mobilus įrenginys, primenantis telefoną Nokia E6, su vertikaliai orientuotu ekranu ir klaviatūra apatinėje priekinėje dalyje. Tiesa, toks formatas būtų per ilgas, taigi labiausiai tikėtina, kad Nokia išleis „slider“ tipo išmanųjį telefoną.

Įrenginiui su pilnaverte klaviatūra, ekspertų teigimu, labiau tiktų landšaftinė ar net kvadratinė ekrano forma. Matyt, Nokia inžinieriai dabar ir ieško to varianto, kuris būtų optimalus.

Taip pat pranešama, jog kompanija Nokia, išleidusi vartotojams skirtus WP telefonus, ruošiasi pristatyti ir verslo segmentui skirtus Windows Phone išmaniuosius įrenginius. Ypatingai tai aktualu, žinant apie ruošiamą naujos kartos mobilią Microsoft platformą Windows Phone 8 (kuri žinoma kodiniu pavadinimu Apollo).

Pastaroji OS turėtų pasiūlyti naujas, verslui naudingas funkcijas: tai ir 128 bitų duomenų šifravimo funkcija BitLocker, patobulintos nuotolinio valdymo priemonės bei eilė kitų naujovių. Kaip žinia, aparatinė klaviatūra dažnai suteikia daugiau ergonomikos, dirbant su tekstais, taigi panašu, jog Nokia pradeda darbus jau dabar, nelaukdama Windows Phone 8 pasirodymo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų