2022-ųjų tendencijos: kur juda maisto kultūra?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
labai teisinga;kraujuoti mesgaliai [[taip megiami kvailiu !] Atnesha zmogui baises kepenu ligas ,uzkreciamus hepatitus,brrr..

Anonimas

Anonimas portretas
Dabar kas netingi terliotis tas mokina kaip reikia gaminti.Pažiūri ir vos neapsivemi.

Anonimas

Anonimas portretas
Maistas turi bueti ne valgomam inde,bet tokiame kaip nuo seno induose.Žmogus turi matyti kas yra lėkštėje ir ką jis valgys.Susukta kažkokia bulką su dešrele,nesuprantu, o gal joje kokio Š .. su pagardais pridėta ,nu ne .Niekada nevalgau kur papuola, kas papuola ir niekada nevalgau svetimo maisto.Galima tik kavą, arbata kavinukeje isgerti ir tai neaišku koks ten tas virėjas. Pandemija gali kilti ir nuo maisto ,įvairiausiais būdais.

Med.

Med. portretas
Nesamoninga ir nesveika maisto gamyba peršama.Žmogaus skrandis nepagamina virškinimo rūgščių ir fermentų, įvairiam maistui iš karto suvirškinti.Negalima niekada gaminti mėsą su ananasais ar kitais saldžiais vaisiais.Pica, Hamburgeriai ir visi atkeliavę is kitų šalių patiekalai yra siaubingai nesveiki žmogui. Nesuprantu ,kaip galima juos valgyti .Tarybinis laikais rašė, kad batoną, bulką negalima valgyti ,reikia kuo mažiau jos valgyti ,nes tunka nuo batonų.Maistas sveikas tas kuris yra apdorotas, išvirtas gerai .O visokie Steikai tai siaubas o ne kepsnys,tai žalia mėsa nuo kurios galima užsikrėsti ,nes neaišku koks gyvunas buvo, sveikas ar ne.Per kraują ,gerai neišvirta ar ne iškepta mėsa kaip minejau yra ir gali būti užkrečiama. Kuo mažiau ingridentu turi būti patiekaluose, neturi būti makleva.Bet durniui nepasakysi, kas galima, kas ne.

Galerijos

  • Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti
    Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti

    Metas gardžiam receptui. Kaip namų sąlygomis pasigaminti chalvą? Pasirodo, be saulėgrąžų šiam skanėstui reikės vos kelių papildomų ingredientų, o žaisdami su formelėmis ir saulėgrąžų smulkinimu, galėsite išgauti vis kitokį sk...

    9
  • Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų
    Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų

    Smidrai yra viena iš sparčiausiai augančių daržovių, tinkamomis sąlygomis jie per vieną dieną gali užaugti kelis centimetrus. Jau dabar galima mėgautis šviežiu smidrų derliumi: jie paįvairins pigesnes salotas, mėsos patiekalus ir tr...

    1
  • Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?
    Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?

    Su lyg šiltuoju sezonu keičiasi ir meniu. Ant dažno lietuvio pietų stalo matyti ir lėkštė šaltibarščių. Beje, vienas užsienyje itin populiarus maisto tinklaraštis šią šaltą sriubą titulavo kaip skania...

    9
  • Skanios idėjos vaišių stalui <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Skanios idėjos vaišių stalui (receptai)

    Kad ir kokių pamėgtų receptų turime šventiniam stalui, visuomet norisi išmėginti kažką naujo. Gal nutarėte paįvairinti šaltą stalą, paruošti sotų kepsnį ar pamaloninti svečius skanėstu? Tuomet šie receptai &nda...

  • Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga (receptai)

    Tinklaraščio „Maistas ant stalo“ autorei Eglei Angelei gaminti maistą – smagiausias užsiėmimas. „Tuomet nusiraminu, atsipalaiduoju, užsimirštu, rūpesčiai kažkur išgaruoja. Džiūgauju, nes artėja Velykos, s...

    16
  • Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija
    Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija

    Nors Velykų stalas dažniausiai asocijuojasi su margintais kiaušiniais, žinoma, tai ne vienintelis šventės patiekalas. Saldus švenčių stalas ne mažiau svarbus nei mėsos, žuvies ir daržovių patiekalai. Šeimininkės jau daba...

  • Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys
    Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys

    Daugelis jautienos patiekalus sieja su ypatingomis progomis ir šventėmis: įmantriai paruoštus kepsnius renkamės restoranuose gimtadienių ar sukaktuvių progomis. Čirškantis jautienos kepsnys puikiai tinka pradėti kepsninių sezoną. ...

  • Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai
    Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai

    Prieš porą metų iš Australijos grįžusi ir šiuo metu, kaip pati sako, tarp Klaipėdos ir Vilniaus gyvenanti Akvilė Zarambaitė studijuoja WEB dizainą, o laisvalaikiu savo intagramo paskyroje negali_sustot dalijasi mintimis apie mažus...

    2
  • Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?
    Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?

    Sūris taip tvirtai įaugęs į mitybos įpročius, kad namuose dažniausiai būna net kelios jo rūšys: burnoje tirpstančios mocarelos, kietojo parmezano, unikalaus lietuviško varškės ar universaliojo fermentinio. Lietuvius jau galima p...

    1
  • Pasidžiaukime gaivia žaluma lėkštės <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Pasidžiaukime gaivia žaluma lėkštės (receptai)

    Pavasarėjant pietums norisi nebe tirštų troškinių, o didelės lėkštės šviežių salotų su įvairiaspalvėmis naujo derliaus daržovėmis. Nors salotos tradiciškai patiekiamos kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patieka...

    1
Daugiau straipsnių