Pereiti į pagrindinį turinį

Kaip pasigaminti žemaitišką kastinį

Laidos kadras

Žemaitijos regionas nuo seno laikomas išskirtiniu – čia vis dar gajos ir senosios valgymo tradicijos. Regionas gali pasigirti gausia patiekalų įvairove: čia valgoma daug skirtingų košių, sriubų. Žemaičiai įprastai valgo neriebią mėsą, įvairius rūkytus gaminius. Regiono pasididžiavimas – tradicinis kastinys – nesudėtingas kiek aštraus skonio patiekalas.

„Šiam patiekalui reikės sviesto, grietinės ir prieskonių: kmynų, česnakų ir druskos“, – pasakoja restoranų grupės „Forto dvaras“ vyr. virėjas Ramūnas Giraitis.

Daugiau apie tai – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų