Pereiti į pagrindinį turinį

Krekenų blynai

2014-05-24 07:00

Jei jums žinoma veršinga karvė, tai skubėkite pas jos šeimininką susitarti dėl krekenų – priešpienio, turtingo įvairiausių imuninių faktorių.

D. Kunčienės nuotr.

Jei jums žinoma veršinga karvė, tai skubėkite pas jos šeimininką susitarti dėl krekenų – priešpienio, turtingo įvairiausių imuninių faktorių.

Krekenų naudos žmogaus organizmui pervertinti neįmanoma. Tai suprasdama sveikos gyvensenos ir mitybos propaguotoja Danutė Kunčienė siūlo krekenų blynų receptą. Jis labai paprastas – tereikia krekenas sutirštinti miltais ir, jei reikia, paskaninti druska. Kepti kaip lietinius, keptuvę ištepus kiaulienos taukais ar įpylus truputį aliejaus. Šie labai sotūs blynai valgomi su uogienėmis ar visai be jokių pagardų.

Pasak D.Kunčienės, šį labai sveiką ir sotų patiekalą galima paruošti ir iš ožkų ar avių priešpienio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų