Reikės:
• Avinžirnių
• Rūkytos paprikos miltelių
• Alyvuogių aliejaus
• 2 valgomųjų šaukštų pomidorų pastos
• Kanapinės druskos
• Pipirų
• Rozmarino
• Kmynų
• 2 šaukštų kukurūzų kruopų
Gaminimo eiga:
1. Išsivirti norimą kiekį avinžirnių.
2. Išvirusius avinžirnius atvėsinti.
3. Sumaišyti juos su rūkytos paprikos milteliais, alyvuogių aliejumi, pomidorų pasta, kanapine druska, pipirais, rozmarinu, kmynais ir kukurūzų kruopomis.
4. Palaikyti apie 15-20 minučių, kad kruopos išbrinktų, o prieskoniai labiau įsigertų.
5. Vienu sluoksniu paskirstyti avinžirnius ant skardos.
6. Kepti orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje.
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!
Šįkart už receptą dėkojame tinklaraščiui „Magic mushrooms“.
Naujausi komentarai