Pereiti į pagrindinį turinį

Raudongūžių kopūstų pyragas

2015-03-21 09:00
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Pyragai gali būti ne tik desertas, bet ir pagrindinis patiekalas. Siūlome pasigaminti vegetarišką kopūstų pyragą.

Reikės

1 galvos raudongūžio kopūsto,

4 svogūnų,

5 kiaušinių,

5 valgomųjų šaukštų aliejaus,

maltų juodųjų pipirų,

2 lakštų sluoksniuotos tešlos,

pagal skonį druskos.

Paruošimo būdas

Kopūstus susmulkinti tarka arba sūrio pjaustykle. Sumaišyti su druska, palikti 15 min. pastovėti. Per tą laiką supjaustyti svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepinti keptuvėje, aliejuje. Kopūstus saujos dydžio porcijomis nusunkti per drobelę ir sudėti į keptuvę su svogūnais, lengvai apkepinti. Išjungus paskaninti šviežiai maltais pipirais.
Kiaušinius išvirti kietai, susmulkinti ir sudėti į kopūstų-svogūnų masę.

Skardą (formą) iškloti tešla, sudėti įdarą, užkloti tešla. Kepti orkaitėje, kol tešla iškeps.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų