Sudėtinės dalys:
Morkos, 1 vnt.
Salieras, 50 g
Raudonoji paprika, 1/2 vnt.
Saulėgrąžos, 120 g
Graikiniai riešutai, 50 g
Gaminimas:
Sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė ragina valgyti kuo daugiau “gyvo” maisto. Nuotraukoje matyti kaip šis maistas išradingai patiektas išskobtos cukinijos lėkštelėse.
Šiam patiekalui reikės: vandenyje išmirkytų graikinių riešutų; mirkytų ir sudaigintų saulėgrąžų. Recepto ingredientų proporcijas autorė siūlo keisti pagal skonį.
Visus ingredientus sudedame į elektrinio smulkintuvo talpą, įpilame šlakelį vandens ir susmulkiname iki vientisos masės. Pagardiname mėgstamomis žolelėmis, prieskoniais. Gero apetito!
Naujausi komentarai