Pereiti į pagrindinį turinį

Riešutų užtepėlės receptas

2016-05-25 16:26
jokuboreceptai.lt

Dar vienas žaliavalgiškas receptas iš Irenos Žentalytės kolekcijos – šiuokart riešutų užtepėlės.

Pixabay nuotr.

Sudėtinės dalys:

Morkos, 1 vnt.

Salieras, 50 g

Raudonoji paprika, 1/2 vnt.

Saulėgrąžos, 120 g

Graikiniai riešutai, 50 g

Gaminimas:

Sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė ragina valgyti kuo daugiau “gyvo” maisto. Nuotraukoje matyti kaip šis maistas išradingai patiektas išskobtos cukinijos lėkštelėse.

Šiam patiekalui reikės: vandenyje išmirkytų graikinių riešutų; mirkytų ir sudaigintų saulėgrąžų. Recepto ingredientų proporcijas autorė siūlo keisti pagal skonį.

Visus ingredientus sudedame į elektrinio smulkintuvo talpą, įpilame šlakelį vandens ir susmulkiname iki vientisos masės. Pagardiname mėgstamomis žolelėmis, prieskoniais. Gero apetito!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų