Portalo skaitytoja Agnė šįvakar siūlo pasilepinti gardžia lašišos sriuba, kuriai reikės:
lašišos filė;
3 bulvių;
3 pomidorų;
300 g. svogūnų;
pusės morkos;
150 g. 10-20 proc. riebumo grietinėlės;
šiek tiek druskos;
alyvuogių aliejus;
šiek tiek žalumynų ir poro;
Porą ir svogūną susmulkinkite, morkas sutarkuokite, o bulves supjaustykite kubeliais. Lašišą ir pomidorus taip pat supjaustykite mažais gabaliukais. Įkaitinkite puode kelis šlakelius aliejaus ir suberkite porus ir žalumynus. Pakepinkite iki 2 min. Tuomet suberkite morkas ir vis pamaišant kepinkite dar 2-3 minutes. Sudėkite pomidorus ir supilkite 1 litrą vandens. Užvirkite. Kai vanduo užverda pridėkite bulvių ir prieskonių. Virkite nuo 5 iki 7 min. Sudėkite lašišą, supilkite grietinėlę ir virkite apie 5 min. Skanaus!
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].
Naujausi komentarai