Sūdymas – primirštas, bet puikus būdas ruošti atsargas

Grįžti į straipsnį

v2

v2 portretas
Aidai, gal nedemonstruokit savo ribotumo...

Na bet

Na bet portretas
Autorė tikrai neskūpa. Galima bent patį sūdymo procesą sužinot..O žinau žolininkę iš kurios nieko neužmokėjęs neišpeši - net straipsnyje (irgi pristatinėjančiame jos knygą)apsoliučiai nieko informatyvaus nepasakė.Gaila jai už dyką. Tokių bjaurių žmonių knygu tikrai neperku - bloga energetiką gal i namus parsitemt (jie tikrai nemyli žmoniu..)

Aidai

Aidai portretas
Žirneliai rugsėjo pabaigoje? Sūdytos sėklos? Ką vartojate?

aktualu

aktualu portretas
o kaip grybus ir šonkauliukus užsūdyti, gaila, pašykštėta parašyti, žirniukai nelabai idomu, svogūnai ir taip švieži gerai laikosi iki kito sezono.sėklas pigiau ir paprasčiau džiovinti.

Galerijos

Daugiau straipsnių