Pereiti į pagrindinį turinį

Šventinis vakaras – linksmas ir naudingas

2009-12-05 23:59

Jei dar svarstote, kur surengti įmonės šventinį vakarėlį, "Itališka vyninė" (Užupio g. 30) turi jums viliojamą pasiūlymą. Čia galite suderinti naudą ir malonumą dalyvaudami smagiose paskaitose prie taurės vyno.

Mokytis maloniai paprasčiau

Kaip apsirengti einant į verslo susitikimą, kokia turėtų būti vizitinė kortelė, kaip suformuoti gerą pirmą įspūdį – į šiuos ir daugybę kitų klausimų atsakymus galite sužinoti apsilankę dėstytojo Dariaus Rupšlaukio paskaitose. Nesibaiminkite, kad toks vakaras bus rimtas ar nuobodus – jaukioje vyninėje besišnekučiuojant prie taurės vyno laikas pralekia nepastebimai, o rūpimus verslo klausimus išsiaiškinti daug paprasčiau nei oficialioje aplinkoje.

"Aš vedu įvairius seminarus įmonėse. Pastebėjau, kad kol dėstai teorinę dalį, daugelis būna gana nedrąsūs, o jei vėliau bendrauji neformalioje aplinkoje, žmonės užduoda daugybę jiems iškilusių klausimų, dalytis žiniomis tampa kur kas paprasčiau. Todėl kilo mintis organizuoti tokius seminarus vyninėje", – pasakojo D.Rupšlaukis.

Seminarų temą galite pasirinkti patys, tiesiog nuspręskite, kokių žinių jūsų įmonės darbuotojams labiausiai trūksta. "Tačiau dažnai būna taip, kad kai išdėstau pagrindinę temą, pavyzdžiui, apie dalykinę aprangą, pradedame kalbėti apie vizitines korteles, vyną ar bet ką kita ir paskaita vietoj pusvalandžio ar valandos užsitęsia iki trijų", – juokėsi darbo valandų neskaičiuojantis dėstytojas.

Renkasi verslo susitikimams

"Itališka vyninė" tokiems renginiams puikiai tinka. Įsikūrusi romantiškajame Vilniaus rajone Užupyje, netoli miesto centro, tačiau tuo pačiu gana atokiai nuo pašalinio šurmulio, ji greitai išpopuliarėjo tarp sostinės verslininkų.

"Mes išlaikome aukštą tiek maisto, tiek aplinkos ar aptarnavimo lygį, tačiau kainos vis dėlto nėra kaip pačiuose brangiausiuose restoranuose", – sėkmės paslaptį bandė atspėti vyninės vadovė Rimantė Rupšlaukienė. Kasdien vyninėje galima sutikti verslininkų, paskyrusių čia verslo susitikimus – malonioje aplinkoje ir darbo susitikimas tampa visai kitoks.

"Itališką vyninę" renkasi ir tie, kuriems svarbu paragauti tikro itališko maisto – tiek organizuojamuose renginiuose, tiek užsukus bet kurią dieną ar vakarą. Įvairūs itališku kulinarijos paveldu pripažinti sūriai ar mėsos gaminiai, karštieji patiekalai, užkandžiai ir, žinoma, didžiulis vynų pasirinkimas – čia galite pasijusti lyg tikrai nuvykę į vieną romantiškiausių Europos šalių.

Tarp populiariausių patiekalų – prabangi itališka žuvienė iš kelių rūšių žuvų ir jūros gėrybių, pomidorinė su mocarela, patiekiama su pačioje vyninėje kasdien kepama itališka duona. "Tik picų nekepame – ir taip picerijų Vilniuje pakanka, o mes turime pasiūlyti kur kas daugiau", – šypsojosi D.Rupšlaukis.

Ruošiasi pasiūlyti naujovių

Paskaitas verslo etiketo temomis neseniai pradėjusi organizuoti vyninė galvoja ir apie kitas staigmenas, kaip galėtų nudžiuginti lankytojus. Vis dažniau čia vyksta stalo žaidimų vakarai. "Labai mėgstame su draugais taip leisti laiką vakarais, pagalvojome, kad gerai būtų pasiūlyti tai ir vyninės lankytojams", – pasakojo D.Rupšlaukis.

Po Naujųjų metų čia ruošiamasi rengti kaukių vakarus, kitas linksmybes. O paskaitas čia galima organizuoti bet kada – tai būtų puiki gimtadienio dovana norinčiam daugiau sužinoti žmogui.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų