T. Vedrickienė: po šeimos mitybos revoliucijos – geresnė savijauta

Grįžti į straipsnį

Pas alkoholikus

Pas alkoholikus portretas
Kaip tik rasi visko pavalgyt ir i mokykla su pinigais ateina.Alkoholikai nesupranta ,tos kvailos veganines mitybos.Cia su galva negerai,nes nori viska isbandyti.

Prajuokino

Prajuokino portretas
Kai pasakė, kad “mano vyras kompiuterių gydytojas”, tai ties ta vieta buvo aišku, kad protelio nerasta..... kokio riboto proto reik būti. Gėda skaityti.

Str. Autoriams

Str. Autoriams portretas
Nesuprantu, kaip galima save gerbiančiam žurnalistui, rašyti tokias pievas, apie kažkokią savamokslę, kuri “padarė išvadą” ir dabar “gydo” visus! Gerai prieš tai rašė žmonės komentarus, kad gal tam vaikui 1 koks produktas netiko, o ji nusprendė, kad viskas! Kas taip vaikus maitina? Pusryčiams ledai, pietums kokteilis, vakarienei kažką pakepa.. motina, ar tu turi proto? Tas vyras nuotraukoje kaip ligonis išbalęs.. apie ką jūs čia rašote žurnalistai? Ar jums ne gėda? Ar tuos indukus norėjot iš kokoso pareklamuoti?

Ne_emygeriams

Ne_emygeriams portretas
Atsisake visi gyvuniniu baltymu ir vaikas atsigavo nuo demiu. Padare isvada, kad JOKIE gyvuniniai jam netiko. Nelogiska isvada, nes taip pat galejo buti kad jam netiko tik koks nors vienas dalykas is tu visu atsisakytu.

Kai perdozuoji avižų,

Kai perdozuoji avižų, portretas
išsivysto žirgo galvos sindromas.

Siaip

Siaip portretas
Ant kiek perdauztu reikia buti kad tokias nesamones valgyt. Ka bedarytu visur kokosu drozles, avinzirniai...pusryciams bananu ledai ...vaiku gaila.nueis kada i normalia kavine tai sita perdziuvus kumpanose atsiims savo.nu o vyras jeigu ji galima taip pavadinti tai arba psichiskai neigalus arba siaip trenktas

B.

B. portretas
Šaunuoliai. Vaištarienės dieta. Tęskit toliau.

Anonimas

Anonimas portretas
Juokas ima iš tokiu veganu iš šono atrodo kaip negyvėliai išblyške baisu,nu geriau galbūt nei alkogolikai nors tie ir vaikus kankina savo beprotyse

Namų šeimininkė

Namų šeimininkė portretas
Vienam šeimos nariui širdis baladojasi, kitas leipsta kaip mimoza, trečią dėmėm mėto... Bet ai, nereikia jokių medicininių tyrimų - namų šeimininkė geriau už medikus žino, kad veganizmas - visų ligų ir sutrikimų panacėja. Dar ir pašaliečiams patarimus dalija, nepaisydama, kad vienam gali būti diabetas, kitam skydliaukės sutrikimai, ar dar bala žino, kokie genetiniai sindromai...

Baba

Baba portretas
Kaimynės dukra buvo patekusi į tą jogos sekta vykdė visus brigadininku nurodymus 18 metu visą isgelto į senė tapo panaši!ačiū kunigams !per maldas iš tos pusprociu sektos išvadavo!greit atgavo sveikata.veido spalva baigė studijas.sako su siaubu prisimenu tą durnyna.sekta.

Jadzė

Jadzė portretas
Durniai, vaikų pagailėkit!

Galerijos

  • Kaip ant grotelių iškepti sultingą kepsnį? <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Kaip ant grotelių iškepti sultingą kepsnį? (receptai)

    Pavasaris ištraukė mus iš namų į sužaliavusią gamtą, tad ne vienas jau atidarė ir grilinimo sezoną – juk lauke gaminti ir valgyti visada skaniausia. Tiesa, norit šeimą nustebinti įspūdingesniu kepsniu, reikia iš ank...

    1
  • Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti
    Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti

    Metas gardžiam receptui. Kaip namų sąlygomis pasigaminti chalvą? Pasirodo, be saulėgrąžų šiam skanėstui reikės vos kelių papildomų ingredientų, o žaisdami su formelėmis ir saulėgrąžų smulkinimu, galėsite išgauti vis kitokį sk...

    9
  • Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų
    Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų

    Smidrai yra viena iš sparčiausiai augančių daržovių, tinkamomis sąlygomis jie per vieną dieną gali užaugti kelis centimetrus. Jau dabar galima mėgautis šviežiu smidrų derliumi: jie paįvairins pigesnes salotas, mėsos patiekalus ir tr...

    1
  • Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?
    Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?

    Su lyg šiltuoju sezonu keičiasi ir meniu. Ant dažno lietuvio pietų stalo matyti ir lėkštė šaltibarščių. Beje, vienas užsienyje itin populiarus maisto tinklaraštis šią šaltą sriubą titulavo kaip skania...

    9
  • Skanios idėjos vaišių stalui <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Skanios idėjos vaišių stalui (receptai)

    Kad ir kokių pamėgtų receptų turime šventiniam stalui, visuomet norisi išmėginti kažką naujo. Gal nutarėte paįvairinti šaltą stalą, paruošti sotų kepsnį ar pamaloninti svečius skanėstu? Tuomet šie receptai &nda...

  • Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga (receptai)

    Tinklaraščio „Maistas ant stalo“ autorei Eglei Angelei gaminti maistą – smagiausias užsiėmimas. „Tuomet nusiraminu, atsipalaiduoju, užsimirštu, rūpesčiai kažkur išgaruoja. Džiūgauju, nes artėja Velykos, s...

    16
  • Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija
    Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija

    Nors Velykų stalas dažniausiai asocijuojasi su margintais kiaušiniais, žinoma, tai ne vienintelis šventės patiekalas. Saldus švenčių stalas ne mažiau svarbus nei mėsos, žuvies ir daržovių patiekalai. Šeimininkės jau daba...

  • Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys
    Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys

    Daugelis jautienos patiekalus sieja su ypatingomis progomis ir šventėmis: įmantriai paruoštus kepsnius renkamės restoranuose gimtadienių ar sukaktuvių progomis. Čirškantis jautienos kepsnys puikiai tinka pradėti kepsninių sezoną. ...

  • Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai
    Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai

    Prieš porą metų iš Australijos grįžusi ir šiuo metu, kaip pati sako, tarp Klaipėdos ir Vilniaus gyvenanti Akvilė Zarambaitė studijuoja WEB dizainą, o laisvalaikiu savo intagramo paskyroje negali_sustot dalijasi mintimis apie mažus...

    2
  • Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?
    Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?

    Sūris taip tvirtai įaugęs į mitybos įpročius, kad namuose dažniausiai būna net kelios jo rūšys: burnoje tirpstančios mocarelos, kietojo parmezano, unikalaus lietuviško varškės ar universaliojo fermentinio. Lietuvius jau galima p...

    1
Daugiau straipsnių