Dauguma mėgsta melionus, o ar teko kada ragauti meliono sriubos? Vasaros karščiams užplūdus, tai tikrai puikus pasirinkimas!
Reikės:
gerai prinokusio meliono,
2 puodelių natūralaus lieso geriamo jogurto,
žiupsnelio maltos aitriosios paprikos,
kelių lapelių šviežios mėtos,
1 griežinėlio žaliosios citrinos,
1 saujelės graikinių riešutų.
Gaminimas:
Melionas geriausias kuo saldesnis. Jogurtą gerai sumaišykite su susmulkintais metų lapais. Atskirame inde sutarkuokite nuluptą ir nusėklintą melioną, paskaninkite aitriąja paprika ir šlakeliu žaliosios citrinos sulčių. Abu indus palikite šaldytuve kelias valandas. Patiekiant sumaišykite jogurtą su melionu ir pagardinkite graikiniais riešutais. Skanaus!
Naujausi komentarai