82-ejų metų močiutė sumušė vagį: aš vieniša, sena, bet stipri

  • Teksto dydis:

Willie Murphy, 82-ejų metų niujorkietė pasakojo draugams, kad jau ruošėsi miegoti, kai į duris pasibeldė nepažįstamas jaunuolis.

Jis paprašė, kad iškviesčiau greitąją, sakė, kad negaluoja. Moteris paskambino policijai. Durų nepažįstamajam, žinoma, neatidarė. Tačiau šis kvietimo užeiti ir nelaukė. 

„Išgirdau baisų triukšmą. Pasakiau: kas po galais čia darosi? Jaunuolis buvo mano namuose – išlaužęs duris“, – pasakojo močiutė.

Tačiau patamsyje sėlinantis nusikaltėlis močiutės neišgąsdino. „Aš vieniša, sena, bet stipri“, – sakė ji. Gynybai, o gal tiksliau puolimui, ji panaudojo šluotkotį, pripylė nusikaltėliui į akis šampūno ir galiausiai griebė staliuką už kojos.

„Pagriebiau staliuką ir trankiau, kol jis lūžo“, – pasakojo močiutė. Vagiui pargriuvus, ji ėmė ant jo šokinėti. 

Atvažiavusi policija turėjo iškviesti ir medikus – šįkart jų prireikė įsibrovėliui. 

W. Murphy prieš penkerius metus buvo apdovanota už sunkumų kilnojimą ir iki šiol aktyviai sportuoja. Ji tikisi, kad ši istorija įkvėps žmones nepasiduoti, nesvarbu, koks jų amžius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čia jai

Čia jai portretas
toki proteza jos šalies dantistai idejo?( netgi blogiau kaip mūsų odontologai pensininkams)

Tikrai

Tikrai portretas
šaunuolė močiutė, kad taip daugiau tokių! Nors jei vagis pasitaikytų nepilnametis, tai blogai močiutei baigtųsi, už smurtą prieš vaikelį po teismus užtampytų...

...,pirmas TEKSTUKAS kuri perSKAICIAU,kad...,

...,pirmas TEKSTUKAS kuri perSKAICIAU,kad..., portretas
paKELCIAU SAU NUOTAIKA...,SAUNUOLE!!!... TASKAS
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių