Pereiti į pagrindinį turinį

Antrosios pusės – į internetą

2009-02-26 09:00
Antrosios pusės – į internetą
Antrosios pusės – į internetą / Darijos Vasiliauskienės nuotr. Paslaptis: K.Gabšys kol kas neatskleidžia, ar jau pavyko surasti draugę.

Tarp tūkstančių viešoje erdvėje – internete – pažinčių ieškančių žmonių duomenų galima rasti ir uostamiesčio tarybos nario Kęstučio Gabšio pavardę.

Trisdešimtmetis politikas antrosios pusės ieško viename populiariausių pažinčių svetainių draugas.lt.

Paieškos tęsiasi nuo 2007-ųjų gruodžio, kai mieste puikiai žinomas politikas paskelbė savo anketą. Joje jaunas vyras nurodo, kad jį domina laisvalaikis kartu, draugystė ir ilgalaikiai santykiai.

„Ieškau „normalios merginos“. Tik rimtiems, ilgalaikiams santykiams. Kad kartu būtų galima pasiekti žvaigždes...“ – tikslą įvardijo politikas.

Jis išsamiai užpildė ir kitus anketos punktus, matyt, norėdamas išvengti nereikalingų laiškų.

Vadovu save įvardijantis politikas nurodė, kad nerūko, tačiau, priešingai nei kai kurie partijos kolegos, kartais saikingai išgeria.

Jis išsamiai atskleidė ir savo muzikinį skonį: „Viskas į ką gaunu pakvietimus, niekas dėl ko galėčiau numirti. Mašinoje groja Opus3. Baubiu patriotines dainas, Šiandien veža Mika. Ką klausysiu rytoj, nežinau“ (kalba netaisyta).

Savo pomėgiais K.Gabšys vadina politiką, literatūrą, internetą ir kulinariją, kai pagauna mūzą.

Politikas iškalbingas buvo ir rašydamas apie savo charakterį: „Esu Dvynys, todėl galiu būti visoks. Kartais kunkuliuojantis vulkanas, kartais ramus kaip atoslūgio jūra. Galiu būti romantikas kaip R.Gyras. Galiu būti didžiausias cinikas pasaulyje. Galiu visą vakarą laidyti sąmojus ir galiu tylėti visą laiką. Galiu šokti pusę nakties ir šeštadienį drybsoti lovoje. Esu du žmonės viename asmenyje“.

Anketos dalį „Dar šis tas“, kurią pažinčių ieškantieji dažniausiai palieka tuščią, K.Gabšys taip pat išnaudojo itin originaliai – jis dar kartą nedviprasmiškai atskleidė klaidžiojimo virtualiame pasaulyje tikslą: „Įsigyk nuosavą gyvenimo uolą. Tavo uola galiu būti AŠ. Jei TU gali priversti mane šeštadienį siausti klube, o sekmadienio pavakarę padėjusi galvą man ant kelių žiūrėti televiziją, – mums pasisekė. Tai yra laimė“.

Paklausus, kaip sekasi internete ieškoti antrosios pusės, K.Gabšys buvo nekalbus. „Komentarų šia tema nebus, nes tai asmeniška“, – tylos siena atsitvėrė tarybos narys.

Tačiau tai, kad paieškos tebevyksta, įrodo faktas, jog paskutinį kartą prisijungęs prie pažinčių svetainės politikas buvo antradienio naktį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų