Australijoje išgelbėta 12 naktų tyruose praleidusi moteris, dar dviejų žmonių ieškoma

Sausringuose Australijos tyruose šalies centrinėje dalyje beveik prieš dvi savaites dingusi moteris buvo išgelbėta, bet pirmadienį buvo toliau ieškoma dviejų jos draugų.

Sekmadienį vėlai vakare surasta 52 metų Tamra McBeath-Riley (Tamra Makbit-Raili) šiuo metu gydoma Alis Springso ligoninėje dėl dehidratacijos ir saulės poveikio, sakė policijos vyresnioji inspektorė Pauline Vicary (Polin Vikari).  

Pirmadienį iš oro buvo toliau ieškoma jos draugų 46 metų Claire Hockridge (Kler Hokridž) ir 40 metų Phu Trano (Fu Trano).

Trijulė lapkričio 19 dienos popietę automobiliu išvyko iš Alis Springso pasivažinėti, tačiau jų mašina įklimpo upės vagoje į pietvakarius nuo šio miesto. 

T. McBeath-Riley maždaug už pusantro kilometro į šiaurę nuo įklimpusios mašinos pavyko aptikti vandens.

„Ji liko prie vandens ir jį gėrė. Tai tikriausiai išgelbėjo jai gyvybę“, – sakė P. Vicary visuomeniniam transliuotojui ABC.  

Mašinoje buvo rastas lapkričio 21 dieną rašytas raštelis, iš kurio paaiškėjo, kad C. Hockridge ir Phu Tranas patraukė į vakarus nuo upės vagos.

T. McBeath-Riley išgelbėti padėjo galvijų ūkio savininkas, pranešęs policijai, jog matė padangų žymės vietovėje, kuri dar nebuvo apieškota. 

„Ta informacija padėjo mums rasti mašiną. Iš ten kiti pėdsakai nuvedė mus prie moters“, – sakė P. Vicary.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių