Pereiti į pagrindinį turinį

Cukinijų apkepas

2009-09-04 23:59
DMN inf.
Cukinijų apkepas
Cukinijų apkepas / "Shutterstock" nuotr.

Rudens receptas

2 nedidelės cukinijos,

3 kiaušiniai,

1 šaukštas miltų,

2 šaukštai pieno,

1 nedidelis svogūnas,

2 česnako skiltelės,

40 g paremzano sūrio,

maltų džiūvėsėlių,

"Tabasco" padažo, druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus.

Cukinijas susmulkinti stambia trintuve, paskaninti druska, ir sukrėtus į rėtį, palikti bent 30 min., kad nuvarvėtų. Kiaušinius, pieną, miltus gerai išplakti ir sumaišyti su cukinijomis, kapotais česnakais, smulkiai pjaustytais svogūnais, "Tabasco" padažu, pipirais, sūriu. Masę sukrėsti į aliejumi išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Pašauti kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti apie 25 min., išėmus apšlakstyti aliejumi, pabarstyti maltais džiūvėsiais ir dar kepti 5–10 min.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų