Pereiti į pagrindinį turinį

Internete – batų svaidymo į Bushą žaidimas

2008-12-18 09:00
DMN inf.

Dabar kiekvienas gali pasekti irakiečių žurnalisto, kuris per spaudos konferenciją sviedė batus į George'ą W.Bushą, pavyzdžiu – internete pasirodė naujas svaidymo į JAV prezidentą žaidimas.

Žaidimo "Sock and Awe" (www.shockandawe.com), kurį paskelbė britas Alexas Tew, tikslas yra pašalinti G.W.Bushą batu. Jį jau žaidė 1,4 mln. žaidėjų, antradienį paskelbė minėtas tinklalapis.

Žaidimui vykusiai duotas JAV karinės kampanijos "Shock and Awe", kuri buvo surengta Irako lyderiui Saddamui Husseinui nuversti, pavadinimas. Žaidėjas per 30 sekundžių turi pataikyti į G.W.Busho figūrą, kuri staiga pasilenkia už tribūnos.

Irakiečių žurnalistas Muntazeras al Zaidi sekmadienį batus į vizito atvykusį G.W.Bushą sviedė protestuodamas prieš jo administracijos politiką Irako atžvilgiu.

Šis žurnalisto poelgis sulaukė entuziastingo pritarimo arabų pasaulyje, kur G.W.Busho politika vertinama labai priešiškai.

24 metų A.Tew pasaulio dėmesį atkreipė savo tinklalapiu "milliondollarhomepage.com", kurį sukūrė būdamas 21-erių, norėdamas surinkti pinigų studijoms universitete. Jis po vieną dolerį pardavinėjo to tinklalapio pikselius.

Minimam irakiečių žurnalistui, kuris po to incidento Bagdade buvo sulaikytas, saugumo agentai sulaužė ranką ir kelis šonkaulius, sakė jo brolis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų