Jaunikis pirmąją povestuvinę naktį sulaužė nuotakai tris šonkaulius

Didžiosios Britanijos mieste Volingforde gyvenanti pora papasakojo savo nesėkmingų vestuvių ir tokio pat medaus mėnesio istoriją.

Apie tai rašo thesun.co.uk, pakrikštijęs jaunikį ir nuotaką didžiausiais Didžiosios Britanijos nevykėliais.

40-metis Jimas ir 41-erių metų Amelia Desmond net tris kartus atidėjo vestuves dėl ribojimų, susijusių su COVID-19 pandemija. Tačiau vestuvių nukėlimas buvo tik visų jų nesėkmių pradžia.

Likus dienai iki vestuvių ceremonijos britams teko iš naujo užsakyti vestuvių žiedus, nes anksčiau užsakytus pristatė ne tuo adresu.

Iškilmių dieną limuzinas, kuriuo pora turėjo važiuoti į bažnyčią, neatvažiavo. Svečiai jaunikio ir nuotakos laukė visą valandą.

Po šventės jaunieji pirmajai povestuvinei nakčiai liko viešbutyje. Jimas nusprendė mylimąją ant rankų nunešti į lovą. Tačiau jis užmynė ant vestuvinės suknelės, susipainiojo ir pargriuvo. Jo žmona patyrė sužalojimus.

Vyras nuvežė mylimąją į ligoninę, kurioje moteriai diagnozavo trijų šonkaulių lūžius ir patarė povestuvinę kelionę atidėti.

Vis dėlto Jimas ir Amelia nusprendė nepaisyti gydytojų rekomendacijų. Jie, kaip ir planavo, išvyko medaus mėnesio į Ibicą.

Pora du kartus pavėlavo į reisą: iš pradžių sutuoktiniai pametė krepšį su pasais, o vėliau taksi automobilyje paliko lagaminą.

Grįžę iš kelionės, jie suprato, kad Ispanijoje pamiršo buto ir automobilio raktus. Todėl pora turėjo sumokėti kelis šimtus svarų meistrui, kad šis pagamintų naujus raktus.

„Visas šia bėdas vertėjo patirti – aš ištekėjau už savo antrosios pusės ir savo svajonių vyro. Dabar mes prisimename vestuves juokdamiesi. Tai buvo pati geriausia diena mano gyvenime“, – teigė Amelia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsipute

Atsipute portretas
Kokie gi jie ten neuzsikrove ir atsipute vakarieciai

Slabodke

Slabodke portretas
Galėjo iš kojos i galva damušti ir butum tvarka

anupras

anupras portretas
Bulvariniu laikraščiu tapusi "Kauno diena" galėjo dar pasidomėti ar pats jaunikis ko nors nenusilaužė.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių