Pereiti į pagrindinį turinį

Kaizerio pusryčiai

2009-10-27 23:59
DMN inf.

Rudens receptas

3 kiaušiniai,

150 g miltų,

1/8 l pieno,

1 šaukštas cukraus,

1 šaukštas sviesto,

3 šaukštai razinų,

1 šaukštas miltelinio cukraus,

druskos.

Iš kiaušinių trynių, druskos, cukraus, pieno ir miltų sumaišyti tešlą. Į ją sukrėsti iki standžių putų išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišyti. Tešlą supilti į keptuvę maždaug per piršto storį. Pakepus 2–3 min. apibarstyti razinomis, dviem šakutėmis suplėšyti į nedidelius gabaliukus, juos apversti ir apkepti iš kitos pusės. Galiausiai apibarstyti milteliniu cukrumi.

Vieną garsiausių (nors ir labai paprastą) austrišką desertą, vadinamą Kaiserschmarrn, galima patiekti su įvairiais priedais – kompotu ar su mėgstama uogiene atskirame dubenėlyje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų