Pereiti į pagrindinį turinį

Kitokia sporto rūšis

2009-03-30 09:00

Prancūzų šuolininkas su kartimi, čempionas Romainas Mesnilis, nuogas bėgo Paryžiaus gatvėmis, o vaizdajuostę, kurioje buvo įamžintas, paskelbė internete, taip tikėdamasis atkreipti dėmesį į savo pastangas gauti naują susitarimą dėl rėmimo.

R.Mesnilį, kuris 2007 m. atletikos pasaulio čempionate Osakoje laimėjo sidabro medalį, remdavo JAV kompanija "Nike", bet pernai kontraktas baigėsi ir nebuvo atnaujintas.

"Tikriausiai tai buvo padaryta dėl biudžetinių ir strateginių priežasčių. Krizė", – rašė jis savo interneto svetainėje (www.romain-mesnil.com).

Daugelis sportininkų pranešė apie sunkumus ieškant korporacijų paramos, nes kompanijos dėl pasaulinės ekonomikos krizės sumažino išlaidas.

Savo vaizdajuostėje R.Mesnilis įamžintas bėgantis su kartimi, lyg rengtųsi šuoliui, tokiose turistų lankomose vietose kaip Monmartras ir Menų tiltas per Senos upę.

Ši vaizdajuostė, kurioje sportininko intymiąją vietą dengia juodas keturkampis, tikrai padėjo atkreipti dėmesį į jo padėtį, bent jau Prancūzijoje. Vaizdajuostė buvo parodyta per valstybinės televizijos žinias geriausiu laiku.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų