Paaiškėjo, kad iki gyvos galvos nuteistas vyras – 1990-ųjų maniakas Pakuotojas

JAV iki gyvos galvos nuteistas nusikaltėlis iš Misūrio valstijos prisipažino apie prieš 30 metų įvykdytas žmogžudystes. Pasirodo, kas jis – serijinis žudikas, pravarde Pakuotojas.

Apie tai pranešė „Fox News“.

74-erių metų  Gary Muehlbergas jau buvo nuteistas iki gyvos galvos už 1993 metais įvykdytą Kennetho Atchisono nužudymą. Tuo metu G. Muehlbergas buvo siejamas su dar mažiausiai keturiomis žmogžudystėmis.

Tai įvyko detektyvės Jodi Veber pastangomis. Ji, tirdama 30-ies metų senumo serijines žmogžudystes, aptiko naujų įkalčių. Paaiškėjo, kad G. Muehlbergas kaltas dėl dviejų žmogžudysčių, įvykdytų 1990-ųjų gegužę ir birželį.

Kovo 21 d. nusikaltėlis prisipažino įvykdęs šiuos nusikaltimus su sąlyga, kad jam bausmė iki gyvos galvos nebus pakeista į mirties bausmę.

Kovo pradžioje vyras jau buvo pripažinęs, kad nužudė 21-erių metų Sandy Little, kurios kūnas   rastas 1991 m. vasario mėnesį. Policijos pareigūnams tapo aišku, kad turi reikalų su nesugaunamuoju maniaku, kuris daugiau nei prieš tris dešimtmečius buvo pramintas Pakuotoju dėl lavonų paslėpimo būdo.

Tada vieno žmogaus kūnas buvo rastas žudiko rūsyje, savadarbiame karste, dviejų žmonių – šiukšlių konteineriuose, o S. Little – senoje dėžėje.

Kovo 31 d. įvyks naujas teismo posėdis, kuriame G. Muehlbergas ruošiasi prisipažinti aštuoniolikmetės merginos nužudymu. Jos kūnas buvo rastas 1990-aisiais metais.

Be to, maniakas prisipažino savo namuose nužudęs dar vieną moterį. Aukos kūno likučius žudikas paslėpė metalinėje statinėje, kurią numetė pakelėje, netoli automobilių plovyklos.

Visus nusikaltimus vyras įvykdė Sent Luiso mieste. Nusikaltimų motyvai kol kas nežinomi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas Kvedaravicius

Tomas Kvedaravicius portretas
Arturas Satikas indėnas.

to-H

to-H portretas
DAUG. Rašiau Žedmaitaičiui -ar galiu paduoti Seimą (Valstybę) į Teismą dėl NUSIKALSTAMŪŲ IŠGAMŲ Seimūnų įstatymų, per kuriuos ŽIAURIAI nukentėjau, sugriautas visas gyvenimas. Jis NESUGEBĖJO atsakyti TAIP ar NE. O baigęs teisę, net magistratūrą. BRUDAS.

to-Linas

to-Linas portretas
joks tu Linas, o Леня. Išgama, ką darai L\ietuvoje??? Varyk į savo Rašą-PARAŠĄ. Tavo fiureriui liliPutinui labai reika patrankų mėsos.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių