Persimonų desertas Pereiti į pagrindinį turinį

Persimonų desertas

2009-11-03 23:59 klaipeda.diena.lt inf.

Rudens receptas

4 persimonai,

200 g varškės,

100 ml grietinėlės,

1 šaukštelis cukraus,

2 šaukštai citrinų likerio.

Grietinėlę gerai išplakti su žiupsneliu druskos ir cukrumi. Persimonus nuplauti, vieną atidėti, tris supjaustyti nedideliais gabaliukais ir suplakti plaktuvu. Persimonų tyrę sumaišyti su varške, paskaninti likeriu, galiausiai sukrėsti grietinėlę ir padėti šaltai. Atšalusį kremą papuošti ketvirtojo persimono skiltelėmis ir iškart patiekti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra