Pikantiškas slyvų užkandis Pereiti į pagrindinį turinį

Pikantiškas slyvų užkandis

2009-10-12 23:59 klaipeda.diena.lt inf.

Rudens receptas

400 g mėlynųjų slyvų,

10 g sviesto,

2 šaukšteliai balzaminio acto,

8 riekutės sūdytos lašišų filė,

1/4 lazdelės cinamono,

šlakelis viskio,

šakelė baziliko,

po žiupsnelį pipirų ir rudojo cukraus.

Keptuvėje išlydyti rudąjį cukrų, sukrėsti per pusę perpjautas slyvas be kauliukų ir truputį pakepti. Šliukštelėti acto ir viskio, paskaninti pipirais, įdėti cinamoną. Lašišos filė susukti į ritinėlį ir sudėti į slyvų padažą. Kepti 1–2 min. Užkandėlę patiekti papuoštą baziliku.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra