Pereiti į pagrindinį turinį

Rokas ir elektronika – ant marių kranto

2009-04-09 09:00
Rokas ir elektronika – ant marių kranto
Rokas ir elektronika – ant marių kranto / Nerijaus Jankausko nuotr. Romantiška: industrinė teritorija – prie pat gaiva alsuojančių marių.

Lietuvos radijo programos "Opus 3" renginys suteiks galimybę pasimėgauti išskirtine muzika. Buvusioje laivų remonto įmonės teritorijoje penktadienį ir šeštadienį laukiama tikro melomanų šturmo.

Atidarys vartus

Renginį, kuris klaipėdiečiams pasiūlys apie dvidešimties atlikėjų ir didžėjų programą, galima būtų vadinti istoriniu. Iki šiol industrinė teritorija, kurioje ateityje iškils "Memelio miestas", smalsautojams buvo aklinai uždaryta.

Scena atlikėjams bus įrengta buvusio bendrovės "Laivitė" konstruktorių biuro patalpose. Jų plotas siekia daugiau nei 1000 kv. m.

"Nėra jokios paslapties ar pompastiškų žodžių. Tai bus geras vakaras. Važiuojame į Klaipėdą dėl muzikos ir jūros", – teigė radijo programos "Opus 3" vadovas Darius Užkuraitis.

Žodžio kišenėje neieškantys organizatoriai juokavo, kad ši naujiena turėtų būti svarbi tik tiems žmonėms, kuriems grupės "Mango" reikalai rūpi tiek pat, kiek ir Aleksandro Lukašenkos naujausias bulvių sodinimo planas.

Autobusas – pilnas staigmenų

"Opus 3" renginyje rokas ir elektronika suskambės ryškiausiais savo atspalviais. Muzikalųjį savaitgalį atidaryti patikėta gitaromis apsiginklavusiai grupei "Freaks On Floor", anykštėnams "Flamingo". Klaipėdos scenai atstovaus grupė "Atika".

Šeštadienį gitaras scenoje pakeis elektroninės aparatūros valdymo pultai. Prie jų stos "Golden Parazyth" bei grupė "Dublicate". Elektroninės ir akustinės muzikos sinteze džiugins bei uostamiesčiui atstovaus projektas "Driezhas".

"Opus 3" turo autobusas į pajūrį taip pat atgabens grupių "Name Free", "Ele 7 & Marla Singer", "Days Of Eclipse", "Sweetsalt" narius, diskotekų karalius "Pupa & Benua", Loraną Vaitkų.

Startas muzikai penktadienį ir šeštadienį bus skelbiamas 22 val. Manoma, kad jaunimas šurmuliuos iki 6 val. ryto.

Organizatorių atstovas Richardas Jonaitis spėjo, kad industrines erdves aplankys per 1000 žmonių. Vilniečius į "Opus 3" renginį pajūryje veš specialiai užsakytas autobusas.

Generuoja idėjas

Patalpas organizatoriams parūpinusios bendrovės "Memelio miestas" generalinis direktorius Darius Anužis aiškino, kad patekti į teritoriją, esančią prie Naujosios Uosto gatvės, žmonės galės per pagrindinius pėsčiųjų įėjimo vartelius. Rengėjai pažadėjo pasirūpinti nuorodomis, kad žmonėms netektų klaidžioti.

D.Anužio teigimu, "Memelio mieste" prieglobstį ateityje turėtų rasti ir daugiau įdomių projektų. "Bendradarbiaujame su viena renginių organizavimo kompanija, turime visokių planų, tačiau apie juos kalbėti dar anksti", – sakė bendrovės generalinis direktorius.

"Memelio miesto" erdves liepos pabaigoje gyvybe ir spalvomis turėtų užlieti burlaivių regata "Tall Ship Races". "Nežiūrint to, kad šioje teritorijoje dar tebevyksta gamybiniai procesai, ji bus labai aktyvi ir karšta kalbant apie poilsį ir atrakcijas", – neabejojo D.Anužis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų