Sunkiausia – išmanyti teoriją

22 metai prie troleibuso vairo – didžioji geriausio Kauno troleibuso vairuotojo paslaptis. Juo šeštadienį bendrovėje "Autrolis" vykusioje darbuotojų šventėje išrinktas Vidas Paliulionis.

Konkurse dėl geriausiojo vardo susirungė dešimt savanorių vairuotojų. Jau trečiąkart jame dalyvavęs V.Paliulionis sėkmingai atliko ir teorines, ir praktines užduotis. Antrąją vietą užėmė Antanas Duoba, trečiąją – Vladislovas Paltarackas.

"Bene sunkiausia buvo teorinė dalis. Važiuojant labiausia susikaupti reikėjo atbuline eiga statant troleibusą į "garažą", – prisipažino nugalėtojas, kuriam už sėkmę varžybose bendrovė skyrė 500 litų premiją.

Šventėje "Autrolio" darbuotojai taip pat žaidė krepšinį, kilnojo svarsčius, lenkė rankas.
Šiuo metu bendrovėje dirba 359 vairuotojai. "Autrolio" komercijos direktorius Mindaugas Kučinovas teigė, kad vairuotojų nebetrūksta, nors dar prieš keletą mėnesių jų nuolat ieškota.

"Dabar dar 31 žmogus lanko kursus ir rengiasi tapti troleibuso vairuotoju. Kai kurie vairuotojai pas mus uždirba po 3000 litų, o atlyginimo vidurkis yra apie 2000 litų", – sakė M.Kučinovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pauliukas

Pauliukas portretas
Tie 3000 lt uzdarbis tai pasakos.

Riva

Riva portretas
Ir iš vis kalbėti apie atlyginimą nenurodant valandų skaičiaus - absurdas.

untitled

untitled portretas
Kas virš 20 metų išdirbę, tie gauna tiek.
VISI KOMENTARAI 5

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių