Sveikindama visus kauniečius su artėjančiomis šventėmis žinoma sveiko gyvenimo būdo propaguotoja Danutė Kunčienė pasidalijo, jos pačios žodžiais, ką tik gimusio naujo skanumyno receptu.
„Tikrai skanus, o be to, sveikas, nes topinambai tinka sergantiesiems diabetu ir yra labai vertingi“, – pridūrė D.Kunčienė.
5 šaukstai maltų saulėgrąžų sėklų,
5 šaukštai maltų moliūgų sėklų,
5 šaukštai topinambų miltų,
2 šaukštai kerobos (saldžiosios ceratonijos pupelių) arba kakavos, arba cikorijos miltelių,
keli šaukštai nemaltų saulėgrąžų,
truputis malto muskato.
Viską sumaišyti ir po truputį pilti 100 g vandens maišant, iki lipni masė. Formuoti rutuliukus, pabarstyti topinambų miltais ir papuošti kiekvieną rutuliuką spanguole.
Naujausi komentarai