Pereiti į pagrindinį turinį

Topinambų saldainių receptas

2012-12-21 18:00
Topinambų saldainių receptas
Topinambų saldainių receptas / DMN archyvo nuotr.

Sveikindama visus kauniečius su artėjančiomis šventėmis žinoma sveiko gyvenimo būdo propaguotoja Danutė Kunčienė pasidalijo, jos pačios žodžiais, ką tik gimusio naujo skanumyno receptu.

„Tikrai skanus, o be to, sveikas, nes topinambai tinka sergantiesiems diabetu ir yra labai vertingi“, – pridūrė D.Kunčienė.

5 šaukstai maltų saulėgrąžų sėklų,

5 šaukštai maltų moliūgų sėklų,

5 šaukštai topinambų miltų,

2 šaukštai kerobos (saldžiosios ceratonijos pupelių) arba kakavos, arba cikorijos miltelių,

keli šaukštai nemaltų saulėgrąžų,

truputis malto muskato.

Viską sumaišyti ir po truputį pilti 100 g vandens maišant, iki lipni masė. Formuoti rutuliukus, pabarstyti topinambų miltais ir papuošti kiekvieną rutuliuką spanguole.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų