Ukrainiečių pora buvo susirakinusi grandinėmis 123 dienas

  • Teksto dydis:

Ukrainiečiai buvo susirakinę 123 dienas. Iš pradžių poros jausmai taip sustiprėjo, kad jau netgi buvo planuojamos vestuvės. Vis dėlto praėjus keturiems mėnesiams ir nutraukus grandines jaunuoliai pasuko į skirtingas puses.

Kol mirtis mus išskirs – tokius žodžius poros taria prie altoriaus. Šie ukrainiečiai pasirūpino papildomomis priemonėmis, kad minėti žodžiai taptų tikrove. Per Valentino dieną jie vienas prie kito buvo prirakinti grandinėmis. Tad įsimylėjėliai nesiskyrė ištisą parą. Taip pora norėjo išbandyti savo jausmus. 

Praėjus vos savaitei jie išmoko daug ką nuveikti drauge, išskyrus gaminti maistą. Vaikinas ir toliau galėjo užsiimti savo įprasta veikla – internetu pardavinėti automobilius. Tačiau jo draugė ankstesnio darbo – blakstienų dažymo – turėjo atsisakyti. 

Pora iš pradžių ketino susirakinusi išbūti tris mėnesius. Vėliau eksperimentą pratęsė. Kaip dabar paaiškėjo, tai išėjo į naudą. Įsimylėjėliai eksperimento įkarštyje jau planavo vestuves, tačiau vėliau viskas apvirto aukštyn kojomis. Pagaliau nutraukus grandines jaunuoliai nusprendė pasukti į skirtingas puses.

Surakinti grandinėmis jaunuoliai išbuvo net 123 dienas. 

Poros teigimu, vos suradus vieną pliusą iš karto atsirasdavo du minusai. 

Ne veltui sakoma, kad nuo meilės iki neapykantos – tik vienas kartas. 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Piršlys \\\\\.../////

Piršlys   \\\\\...///// portretas
Gerai,kad laiku suprato,esą abu durni.

klpd

klpd portretas
xaxolai del pinigu ir ne ta padaris....musu nauji broliai-draugai...'' pasakyk kas tavo draugas ir as pasakisiu kas tu....''

Ha

Ha portretas
Salo chaholams
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių